.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

~KAU~..sape kau??sape2 yg terasa laaa...ada aku kesah!

Tuesday, January 19, 2010


kau
aritu kau tuduh cakap aku nk balas dendam
sebenarnya kau tau tak kau lagi kejam
kau saja je buat aku rasa bersalah kan
hakikatnya kau langsung x penah kesah

aku tengok kau da cukup bahagia
xpayahla kau nak tunjuk baik
sedangkan kat belakang kau buat lain
setia la dengan apa yang kau da pilih
aku da x sanggup nak kena maki perli bagai

seolah aku la setan dalam cerita nih

tolongla....
kau da cukup bahagia bukan
xpayahla cari aku lagi ok
cukup sampai sini!

dan kau perempuan!
cukup2la ko perli2 aku dlm blog ko
aku x wat report pon ko da ptut bersyukur
sekurang2nya aku xdala buat keje gila
sikit2 ckp nak bunuh diri! wth...

ingat besh ke gaduh2 rebut laki
amikla lelaki kesayangan kau tu 
*eh salah...suami kata kau.. =p *
ko pon sama jgn muncul dlm idop aku lagi
n jgn nak memandai msg2 aku lagi
rimas kau tahu???

57 conTenG baLik!!:

imHepPie said...

1st haha...

Frodo Baggins said...

tuan tanah kedaung pown gilerr glamer nak fes ke??


>>___<<

Frodo Baggins said...

padan muka ko pompuan!!!
wakakakkakaka


>>____<<


((x nak share ke blog beliau .. meh aku tolong serang bagi pihak))

imHepPie said...

frodo:
tuan tanah penting woo utk glemer...bru femes haha..
eh ko nk blog beliau~~ahaks!terharu aku

.siv. said...

best ape dpt msg byk2.
:D

kawie2020 said...

isk..isk..isk... dy dok antar msg2 merapu lagi ker?

tukar je no fon tuh supaya laki dy pon x msg2 ko lagi...

A.K.U.D.O said...

pakcik tak dapat sms pun share la sikit ngan pakcik....hehehehe jgn ada scandal

Tfaaaaaa said...

hahaha..tuan tanah sebok nak komen first jugak????ahaha..

sape plak carik gado ni????share link laa..boleh aku tumpang maki jgak.dah lame x buat keje memaki hamun orang..skali skale nak jugak trase puas ati bagi pihak member.ngahaha

maiyah said...

pompuan mana yg kaco adik nih.. meh akak willy ngan krusi roda nih hehe.. pasan.. silap2 akak yg terwilliong heeeeeeee:D

fiD said...

jangan emo ea hepie, kate happy kan? senyum ckit.. ok dah, lantaklah budak tue k,,

fiD said...

jangan emo ea hepie, kate happy kan? senyum ckit.. ok dah, lantaklah budak tue k,,

imHepPie said...

siv :
kalo ko yg bgi msg bebanyak tu lagiiiiii aku suka...

kawie:
syg maaa no tepon nih huhu...da lama pakai...

a.k.u.d.o :
nak msg eh share kedit dlu bru leh share msg ahaks~

tfaaaaaaaa :
ahaks xle bgi link maa kang aku kene saman ahaha...tpi mmg besh kalo ada geng..cayalah kita geng!

sis maiyah :
xpe akak wili mimie bekap kt blakang okes??haha

fiD :
:) thanz buddy! haha lantakla..mlantak lgi besh..

Razman said...

entri marah..pstu ko komen 1st n gelak...ko masih waras ke x ni?

siggplus said...

wow, catfight

mreowww

agak-agak ada adengan terlampau tak?heh

aNiSa hANg tUaH said...

heh
kasik lempang je..
eii.
suke je buat org naik angin
hehe

aien_Raz said...

sabar ye...
tarik nafas dalam2... tahan..
hehehe (^^,)

Fahim 'n Alin said...

aiseh.. laju btol ko ckp.. ke pakcik yg bce lelaju..ahahah

saba2

Boneka tak sakit said...

ala jgn lah gaduh2 pasal i!!

suami! HAHAHAHA!! adeshh.. lwk2!! ribena tol

JMR said...

what the F pmpuan tu...

sabar2..pedulikan dia...

{lumut} said...

suami woooooo....
erk..
ko ok x?
nah nasi goreng dr aku.hehe

Uruchimaru @ kf said...

aik gaduh psl jantan ker? almk relax aaa fahrin ahmad solo lagi per!

tomoko said...

ewah-ewah, sampai camtu skali ke sis? waaaah, ini mencabar keegoan remaja nih! kamon sis, jangan diam je.

DeVoTeD LiLy said...

sabar la weyh..
terbalik la ngn aku..
ex gf boypren aku lak ske mnyendeng kt die.. fenin doe...

DeVoTeD LiLy said...

sabar la weyh..
terbalik la ngn aku..
ex gf boypren aku lak ske mnyendeng kt die.. fenin doe...

DeVoTeD LiLy said...
This comment has been removed by the author.
zamfadliez said...

hehe...besa la adat bercinta...sume jadik beruk,monyet,so gune la kmatangan tuh tok handle bende2 cmnie..hehe,silent is better in certain situation:)..dont worried la awek,aku kn de??haha...berlapang dada tau!wkekek..adiooss...~!

~FaNieKa~ said...

aiyokkk..
apa sudah jadi..
hehe...
meh serang ramai2 ekeke...
gurau je

dahla...kadang2 diam itu lebih baik dr mengeluarkan kata2
wee~~
=)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

fuh...
kes marah sungguh2 nih...

oranglidi said...

apa sudah jadi?

wa tgh blur..

i'msosupernotcool said...

dats the spirit.. yeahh!!!

ezany said...

isk2. sabar jer la ek.. nnt akan dpt balasan gak tu..

imHepPie said...

[razman :]
jgn risau aku maseh waras slagi ada kau haha

[siggplus :]
blom jumpa lagi kalo da jumpa mmg adegan terlampau melampau la huuu

[anisa hang tuah :]
aku serahkan tugas lempang melempang ni kt ko jela nak??wee~~

[aien_Raz :]
tarik napas hembus pastu tdo lak mmg masyukkk

[Fahim n Alin :]
mana de pakcik baca laju sememangnya tulisan tu sgt laju sbb ditaip secara laju boleh cmtu??haha

[boneka x saket]
haah semua ko punya pasal xdpt nk pilih satu tomak btol huuu

[JMR]
yeah wat da F...wat da H...wat da S ngeee~~

[lumut]
haha ok kot...erkk nsi goreng dri obersea ke haa cmtula aku dpt tenang haha

[uruchimaru]
ahaks~ tu la pasal tpi fahrin i skang asyik bz je huuu

[tomoko]
erkkk seb bek u ckp i remaja rasa cool la sket haha kalo ckp tua mmg arrr

[DeVoTeD LiLy]
haiyak tbalik plak haah dunia pon cam nk tbalik je skang

[zamfadliez]
kira aku still lom smpai tahap munyet lagi ar weyh...aku matang pe sejak skola rendah lgi haha..ko lapang dada...ko berlapang duet lgi aku suka siyes haha

[~fanieka~]
ko nak join geng aku ke meh ar ramai2 nnti aku blanja air kosong

[yanie]
sis...mmg marah neh xcept kalo sis blanja mkn ok la balek amcam sis haha

[oranglidi]
bru bgun tdo eh??xpe2 tdo balik xde ape bsok bca paper okess

[imsosupernotcool]
yeahhhh dats da spirit n i love it...demm much!!haha *evil laugh*

[ezany]
haha sdg cuba bersabar sblom malatop lgi ngee~~

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

huhuh.
ape kes eh? story more lar ye hehe.

siapa perempuan tu?
nak gak tau blog die hee.

imHepPie said...

[notso_voilet]
aiseh..kalo bgtau kang kena saman lak ahaks~~~biarla rahsia ngeee~~

lili11 said...

1, 2, 3, 4, 5 ... kira pelan2! Tarik napas ... lepassss ... tarik ... lepassss ... ada bayangan dia kat depan ko tak? Kalau ada, kasi buku 5 sebijik! Huh, legaaaa ...

imHepPie said...

[lili11]
lili buku 5 je x cukup dgn buku lali skali terbang naek ahaks~

green said...

cool weyh cool..

blueCITY said...

salam mimi,

tak mo la rebut3 lelaki ni
pe barang weiii

baik rebut2 gula2 kan kan
heeeeeeeee
wat malu org pempuan okay
jaga maruah kaum kita

jaga diri

relevan said...

Hish mimie..kumbang bukan sekor..kumbang berekor ekor..

widda_me said...

beb ko pehal???
aku pn xsuka gak berebut2 laki nih..
aku pernh gak jd kes macam ni lbih kurg..
oadahl aku x penah suka pn laki tu..
then ada org ckp aku macam rmpas..aku mcam WTF?

imHepPie said...

[green ]
bak milo ais sbungkus aku cool la lagi2 kalo ko blanja haha

[sis bluecity]
aiyak xmo rebut la sis...malas nk amik tau dah tensen wooo...juz wanna live dis life 2 da max!!

[uncle relevan]
haha yg berekor2 tu yg xmo pakcik lgi2 kalo kumbang org nak lelaki ar ahaks~

[widda]
haiyakkk kalo cmnih kita tubuhkan group single la amacam haha

siti murni ishak said...

marah mimie..marah..jgn tk marah..alang2 nk marah, marah betul2..menghasut lak i ni..;p kalo marah boleh meredakan perasaan u..buat la..:-)

Afzainizam said...

sALAM DARI KAMI http://firestartingautomobil.blogspot.com

uuuuhhhh.... marah tahap gaban.... kedengaran suara kamu di segenap pelusuk dunia....

kisah benar ke ni????

emmm cam dalam carekarama story pasal rebut laki orang ke ni......

ape pun harap kurangkan kontraversi tingkatkan prestasi.... jangan ade gosib antara kita

HonEyBuNNy said...

setuju..jom pakat ramai2 marah...huuhuuh....biarkn dia tuh..ish..

avid gunner said...

haha...annoying gila manusia camtu...

Farihah Ahmad said...

Ohohoo... Kna kaco ngn pompuan centu ke?? Aku mang seram kalo kena kaco ngn pompuan psycho.

sharamli said...

0it...lantak je di0rang tu..xyah amek kesah sgt...be str0ng dear..carik 0rg lain..da ad kan 0rg lain tu...heeee

Nine said...

garang eh :=)

hisham said...

wei...takula aku ngn ko.....seram woooo...lari fahrin kalo cmni

Kapten Luffy said...

uik
ni kes berat ne

told la hejauw said...

aiyak...agk2 laki yg drebutkn tuh ader ala2 johny depp x??kalo ader iras2 ak pon nk berebut...

SCHAKEYRA said...

aper brg, jantan tu, sekupang pon tak laku... betina tu, seduit pon tak pndg.. dsr dua2 ekor deperate!!

AzuanBudakMemandai said...

masih kena kaco ke huhuu

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

dmx said...

wah..
mimie..
makin..glamer
sabo..jerrr laa ek
musim ujan...bganti ngan musim panas...heheheh

Solehah said...

apa habaq?lama x dengar cerita..

i'msosupernotcool said...

pengetua sekolah ke?
wow..