.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

eLeH inGat jeLeS saNgaT ke??maNa ada..erR jeles sikit-sikit jeLa..

Monday, December 28, 2009

::Salam::

...uihh pegi KOREA x ajak...
...jeles?...
...tak...
...ok.tipu...



..baru sampai korea sudah bajet mau jadi winter sonata..
..x sama pon haha..



..berbekground air pancut..
..eh bukan..
..ais pancut..
..kot..



..mak nak maen ski?..
..sila bermimpi sahaja oke..
..beringat sama itu besi dalam kaki ngeeee..



..lomentik?..
..eleh nak bgi jeles la tu kan?kan?..
..alaa blakang tu lukisan dinding je kan..
..pokok tabur tepung gandum boley la..
..iskk maseh xdpt trima kenyataan..



..snowbuster..
..mak xdpt naek..
..tu la sapa suh pakai kasut heel..
..hahaha ~gelak jahat~..
..abah?mak x naek abah pon x jadik..
..mithali kan?superb!!..



..eh eh..
..brani nak baling salji?..
..ok kalo pecah skrin  laptop nih abah ganti baru oke..



..eh tingin makan ais kepal ke..
..tu la orang suh bwak sirap ngan susu xmo..
..degil lagi..



..padang jarak padang tekukur..
..naseb baik x pegi..
..oke ayat jeles lagi..


...sampai ati pegi berdua...
...merajuk kuciwa iskk...
...xpala tunggula orang balek LIPIS nnti...
...jgn nak jeles lak x dapat ikot...
...tyme tu nanti barula nak rindu...
...haha... ~SIGH~ cilakak xmo balik lipis!!

Sayangg...aku bangga dgn kamu! Tolong jgn bersedey lagi atau kamu cuma akan buat aku menangis...

Friday, December 25, 2009

::Salam::

...sayang, i love u demm much!...
...juz ignore wat people said...
...n u hav 2 noe dat we ~mak,abah,abang,kakak n kakcik~ r extremely proud of u...
...i noe u did ur best..congratz!!!...

...my lil bro...
...he got 8a 1b ~arab~...
...but i believe dats not ur fault...
...kalo da dlm 1 skola 17 orang dapat arab E...
...even ada gak yg 8a 1e ~arab~...
...means dat dorg bukan budak bodoh okes...
...tgk kamu kecewa buatkan aku mau menangis.sumpah!...
...mungkin soklan taon nih sgt susah...
...mungkin examiner tgh bad mOod...
...mungkin jwpn diperiksa secara strict...
...mungkin...mungkin...mungkin.....
...ntahlaa...
...yg penting...


aSyiK buaT petaK-pEtaK heNgat ni peTak naK taNam saWah paDi ke??????

Tuesday, December 22, 2009

::Salam::



...kenapa apakah???...
...menatang apakah ini...
...sumpah kekonpiusan...
...ari2 masuk 1 komen x bertamadun ini...
...virus mungkin???...

...2 more days to go!!!!!cuak?mungkin...

Kata hikmah yang wajib diambil iktibar!ini btOl2 aku x maeN2

Monday, December 21, 2009

::salam::

pRaCticE maKeS peRfeCt

but

nOboDy's PerFeCt

so

wHy pRaCtisE?????!!!!!
~enjoy sudeyy....~

tahniah mazhad n anaklaut..korg mmg rox!!!!

hOmeWorK!..siLa antar besoK kaLo xmO keNa seBat!!!

Saturday, December 19, 2009

::salam::

ayat 1 : practice makes perfect!

ayat 2 : nobody's perfect!


murid2 sayangg, sila gabungkan ayat diatas dan carik kesinambungan ayat berikut seterusnya selesaikan jawapannya...


besok pagi sebelom subuh antar atas meja!! no excuses!!

kO naK merAsa keNa suLa x???siLa amiK inSuraN nyaWa cPt...!!!!!

Wednesday, December 16, 2009

::salam::

...maseh hengat entry ini??...
...dan feedback paling panas dimenangi oleh beliau ini!...
...tahniah!!...




...ko mmg x sayang nyawa eh...
...da amik insurans?...
...penah rasa kena sula x!!...

~mungkin aku x alim~
~tpi aku maseh ada pegangan agama okes!~


~blog bejalan maseh tergendala sori bebanyak~
~streamyx nye kabel kena curik lagik~
~brodben cam kura2 patah kaki~
~mmg CILAKAK!!!~

aNaK LuaR niKah..isK

Friday, December 11, 2009


::salam::

...pada suatu ari yg ntah aku pon x hengat bila...
...adik aku tetiba sembang topik anak luar nikah...
...kesian btol bila pikir...
...kalo kena rogol tu len cita la...
...ni yg mak bapak jenis layan pil kuda ektasi segala tuh...
...cam cilakak ja x pasal2 anak tuh yg trima segala...

...tpi cuba tgk dr aspek len... *apsal cam nak berfalsafah lak neh*
...prasan x kalo anak luar nikah besanya senang je nak lahir...
...dlm toilet dlm bilik selamba je mak dia branak sorg2...
.,.xyah bidan doktor puan segala...
...kalo yg da kawen neh kdg seploh doploh taon pon lom tentu dpt lgi...
...pastu anak luar nikah nih biasanya chumel2 ya amat...

...sila jgn salah anggap...
...motif aku bukannya nak suh korg dptkan anak dgn senang dan chumel dgn cara luar nikah...
...pelempang sbijik mau...
...maksud aku ada hikmah kot Allah jdikan cmtu...
...pandai2 la pikir sndrik...

...skang aku makin suka budok kecik...
...adakah ini bermakna seru aku utk kawen da sampai ahaks!!...
...kalo nak buang anak luar nikah tuh bgi aku jela eh...
...sediakan surat branak duit, pampers, susu skali...
...mungkin kalo da kaya besok2 aku nk bukak nursery sendri...
...tpi aku suka maen dak 1-2 taon ja..
...kalo aku sepak terajang cubit pon dorg xle ngadu lgi hahahaha
*gila jahat gelak* ...

PicKa oF dA saBahZ!! saJa maU meNyenGaL...

Thursday, December 10, 2009

::salam::

...entry kali nih byk gambaq...
...sila sediakan beg kertas dikhuatiri mengalami muntah2...
...xdala byk pon 12 ja ngeh3...
...alaa skali skala kena sengal gak men inteprem2 kan...
...layan jelaa...



...adiah from Solehah men kuiz teka tekuk..thanz dear!!...


...model yg sebenar adalah pokok sila abaikan orang2 itu...


...pose tgh bendang tyme raya aji, bajet!...


...its SABAH time!!!!...


...waiting 4 da flight...demm u air assia!! lambat gilas...


...bersengal at Tanjung Aru, Kota Kinabalu...


...2 bodigad di depan n da princess dblakang sdg mencemar duli...


...ahaks kesengalan terserlah di sini...next pic plzz!...



...motif???anak2 yg lebey 'besar' dri mak bapak iskk...


...balik sudah bah! dlm bulatan merah adala nazri raihan erkk...


...blingz2!!haha semua ni ahmad albab aku yg punya...


...mom's brooch koleksyen!!rasa mcm nak mkn...


...tamat sudah SABAH story...
...motif entry???...
..................................................................................................ntah
...duduk rumah mkn tido tv tenet mkn tdo tv tenet...
...formulasi bina badan untuk pem'BESAR'an bermula lgi...
...harap2 membe masih kenal taon depan!...

my CheNta mY saYanG puLanG ke paNgkUan!!!suWeetT

Tuesday, December 8, 2009

::salam::

...waaa da 2 mnggu x dpt on9...
...skang streamyx da pulih...
...sumpah rindukan korg...
...korg rindukan aku x...
...ok fine xde pon haha...

...byk benda mau crita...
...dari johor sampaila sabah...

JOHOR

..thanx to yahye n her boyfy bwk aku gi jenjalan mlaka...
...tgk 2012...
...mkn2 otak2 sama mee bandung muar...
...such a sweet moments...

KAJANG

...cilakak sapa curik towel hotel aku kt pool...
...seb bek x kene byr denda cisss...
...to da bahagian pendidikan guru...
...thanz 4 da luxorious breakfast n dinner at da hotel...
...gamelan??penat wooo...

KOTA KINABALU

...shuping x hengat dunia dgn gelang kristal...
...duit terbang melayang2...
...naseb bek dwet mak n abah haha...
...xtvt??pagi : shuping gelang + brooch kristal...
...tghari : shuping gelang +brooch kristal...
...petang : shuping gelang + brooch kristal...
...malam : shuping gelang sama brooch kristal...
...balik kedah, sekian...



...gambo lom aplod...
...tgk la kalo rajin huuu...

...eh bukan mmg sentiasa rajin ke????...

akHirnYa keMbaLi ke PanGkaL jaLaN juGak

Wednesday, November 25, 2009


::salam::

...live from mekdi The Mall...
...mlm neh akan balek umah...
...heaven!!!...

...spanjang wekend nih happening!!!...
...kompom joli x hengat dunia...
...duit terbang melayang2...

...kat umah line tenet xdak kabel kene curik...
...cilakak!...
...eh sory ar kalo x jenjalan blog...
...nnti aku qada eh...
...babai...

...eh slamat raya...
...sila jgn buat2 lupa dwet raya aku!!!!!!!....

ciRi LelaKi iDamAN uTk jaDi suAmi??aKu x mEmiLiH...

Monday, November 23, 2009

layan tag by FANIEKA...

10 ciri2 lelaki idaman?boleh wat suami??apa2la.

...xyah 10 laaa....
...kenal fahrin ahmad???...
...ape yg ada kt dia...
...tu la ciri2 lelaki idaman aku...
...plus kene alim lagi kaya je...

...sapa yg ada ciri diatas...
...sila hubungi aku...
...secepat mungkin!...


nak tag sape?
~malas~
nnti smua nak tiru aku....hahaha...
*auto-post*

~beLoM LaGi beRgeLar cHekGu suDaH bZ baGai menTeri~

Friday, November 20, 2009

::salam::

,,,100th entry!!tahniah!!...
...kemas2 barang...
...sudah mau tinggalkan maktab utk sbulan...
...hepi.sumpah!...

~aWay~ 20hb - 22hb

destination :
muar, johor...

mission :
1- wayang 2012! ~eh jom teman!!
2- mee bandung muar
3- otak-otak
4- jln2 melaka
5- habiskan duit mak abah


~aWay~ 23hb - 25hb

destination :
kajang + putrajaya

mission :
1- gamelan konvo jQaf
2- lepak gedik santai di hotel mewah
3- makan free di hotel mewah
4- mandi kolam renang hotel mewah
5- main lif di hotel mewah
6- calling2 free sama membe bilik sebelah di hotel mewah
6- sate kajang

...sori kalo x dapek nak jengah belog korg...

aBah suRe baNgGa kaLo taU neh!!!

Thursday, November 19, 2009

merdeka sudah!!

semalam...

dak gumuk : abah, bsok exam paper last susah r!...
abah : hentam sajalaaa...

...abah, harini kakcik da ikot nasihat abah semalam...
...see, anak yg baek kan!...

aPsaL entRy pOn da maCaM oRaNg hiLanG inGataN baRu puLiH siKit-SikiT...buSaN!!!

::salam::

...entry pon da macam cilakak-tulis-merapu-meraban-lagi-membosankan-sampai-aku-pon-da-menyampah-tengok-korang-apatah-lagi!!!!!!!!


...exam last paper subjek-yang masuk-kelas-nyanyi-sambil-bertepuk-segala-bila-exam-tanya-konsep-aplikasi-notasi-apa-kejadahnya???????????????


mood : baran!
rasa macam mahu bunuh sesuatu cari semut x jumpa lak..demm!!

unTuK meLz dan HanYa MelZ ahaKs!!

Wednesday, November 18, 2009

::salam::

Quiz Melz 6 Uji Hati...

saja suka suki mau join...
tapi kalo suka suki dapat adiah pon besh kan??...

Blog Melz Best kerana
beliau banyak duet buat kuiz mau belanja makan dan topup, bagi usb beserta iklan...
(jujur ni beb!)





Blog Melz Tak Best Kerana
aku jeles baru 3 bulan blogging da ramai folowers dri aku...
(haha ini lagi super duper jujur!!)

...aku harap aku menang...
...kalo x menang...
...aku buang wallpaper fahrin ahmad dri laptop...
...ehh!...

aKu saYaNgKan kaMu..suMpaH!! TaPi seLePaS faHriN ahMaD Laa.....

Tuesday, November 17, 2009

::salam::

...kenapa saya *skema* aku berbelog???...

...tersebutla al kesah riwayat zaman Mesir purbakala yang mana Firaun maseh menguasai dan bermaharajalela.... erkk.. STOP!!!!!!!!! *agak budus di sini*

...okess bek tu de poin...
...asalnya aku berbelog sbb putus chenta ngan bakal-menantu-mak-tak-jadi...
...anak-mak-mertua-tak-jadi aku neh mempunyai sekeping belog...
*aku tau ada di antara kamoo yg kenal ngan beliau ini kalo aku gtau nama belog dia*
...maka dengan rasa x boleh jadi aku pon mewujudkan belog nih...

...awek baru beliau merangkap wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku...
...jugak ade belog iskk...
...so niat asal aku berbelog utk tunjukkan aku pon ade belog...
...mana buleh kalah beb!...
...ahaha agak sengal di situ...

...awal2 dulu...
...berlaku sesi serang menyerang perli memperli...
...antara aku dan wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku...
...tapi biarkan crita lama tu berlalu.poyo...

...skang belog da jadi chenta-hati-selepas-fahrin-ahmad...
...xdapat dipisahkan kecuali time tido dan makan...
...belog ini hanya tentang aku dan cuma aku...

...ucapan buat belog sayang: ...
aku sayang kamu walaupon kamu x secantik pelangi...
tpi yang pasti aku lebeh cantik dari kamu!!


pst: kepada anak-mak-mertua-tak-jadi-aku dan juga wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku, kalo korg baca neh, xyah ar amek ati sgt okess..suka-suki saja mau mengimbau nostalgia...aku doakan korang berbahgia! (diiringi lagu bekground selamat jalan romeo!!)...

buDaK jaHat iNi berfiKiR tenTanG maTi....daN iNi buKanNya miMpi!

Monday, November 16, 2009

::salam::

...pgi tdi dpt brita inchek faizal yg keje kt library mninggal...
...xcident keta, katanya masok gaung...
...innalillah, smoga dtempatkan d kalangan org beriman...
...arwah maseh muda...
...membuatkan aku mula berfikir ttg mati...

...aku takut akan mati...
...tpi x penah nak prepare diri...

...aku takut akan mati...
...lepas tu terlupa kembali...

...aku takut akan mati...
...x sedar amalan x cukup lagi...

...aku takut akan mati...
...tapi idop x abes2 berjoli...

...aku takut akan mati...
...kalo aku salah bantu aku perbaiki diri...

...aku takut akan mati...
...mengharapkan hidup sentiasa diredhai...

...aku  takut akan mati...
...ada x yang akan tangisi...

...aku takut akan mati...
...semoga aku dulu dari family...

...aku takut akan mati...
...bagaimana sewaktu disoal nanti...

...aku takut akan mati...
...yang sememangnya aku tau pasti...
...mungkin esok mungkin juga harini...


sumber google cini

miMpi : seKadaR maiNan tiDo aTaU GangGuaN seTaN????

::salam::

...apsal ntah tetiba tringatkan mak...
...sgt rindu.sumpah! lagi2 kalo mak masukkan duit ...
...oke2 rindu abah jugak...
...juga si ensem fizreen syahmi...
...owh cptla 25hb...

...smalam mimpi teramat ngeri!!!...
...nauzubillah smoga dijauhkan...
...org ckp kalo mimpi x elok pasal seseorg jgn cita kt org tu btol ke???...

keNaPa meSti naK faHriN ahMaD gak?? kaSi CaN La kaT aKU...

Sunday, November 15, 2009

::salam::

...ehh kalo kita admire org tuh...
...pastu lama-lama x admire dah...
...n baru2 nih admire balek...

erkk..patotkah bagitau beliau???
*alaa nnti kompom xley usha2 dah*

...aku sedang jiwa kacau...
...lagi2 jumpa mende alah neh...


-

-

-

-

-

-




...alaa ko cari la mamat lain kasi can la aku ngan FAHRIN AHMAD...
...mamat yg di admire itu bukan FAHRIN AHMAD okess!!...
*mamat = admire,  fahrin = chenta ahaks!*

SHARAMLI oh SHARAMLI ~peMboNgKaran BeraNi maTi!!!~

Saturday, November 14, 2009

::salam::

entry nih sengaja dibuat untuk memporak-perandakan idop sorg bloggers termana ternama...
makcik NORSHAFARINA binti RAMLI @ ROMLEE *nah amek nama penuh lagik!*
xkenal??sharamli..xkenal lagi??mmg nak kene lempang!!

aku nak bongkar kisah idop beliau sepanjang aku kenal beliau *stakat nih da 9 taon* ...
ktorg 1 skola dlu *ada aku kesah??*

...ini adela perbezaan dan persamaan aku dgn beliau...

PERBEZAAN :

sharamli lagi tua vs aku lagik muda *hahahaha bangga jap*
sharamli dak PANGLIMA vs aku dak TEMENGGUNG *panglima slaloo kalah kan?*
sharamli dak PBSM aku vs aku dak PENGAKAP *alaa PBSM ada Farid*
sharamli dorm C6A (kot) vs aku dan C6B (kot) *xhengat laa..*
sharamli dak sains vs aku dak techno *sebut techno cm gempak je kan*
sharamli dak prasan cun vs aku xprasan tpi mmg cun *ahaha..erkk salah eh?*
sharamli blogger pro vs aku blogger amatur *uhuks!*

...beliau anak murid kesayangan Ustaz Alias, Chekgu Puteh ngan Ustaz Samad
*muahaha* ...


PERSAMAAN :

erkkkk...ade ke???


...weiii makcik jgn dok gatai2 nak delete belog!!nnti ngan sapa aku nk bermanja *uwekks* ...sapa nak kumen2 belog aku neh...

BoLeh x kaLo saYa maU tuKar janTina...

Friday, November 13, 2009

::salam::


...apsal eh aku tgk kalo owner belog itu adela jantan lelaki...
...mesti komen berduyun2 masok...
...tapi kalo owner pompuan kureng sket la...
...kecuali owner pompuan yg cun melecun + chumey...


...camni nak menyamar jadi lelaki la...
...okes yg da tau jantina aku sila diam2!!...

baYanGaN miMpi inDaH naN FahRin ahMad DikaBuri dGn keRtaS iTu...

Tuesday, November 10, 2009

::salam::

...budok kecik comel neh ajak gi tgk wyg...
...tpaksa menolak disebabkan bayangan ketas2 soklan mlambai2...
...tdo temimpi2 walopon da basuh kaki...
...ditambah prasaan pilu yg mengguris ati  melihat baki dlm akaun bank...

...tapi kalo ada yg nak sapot tiket bas + wayang...
...kompom byangan ketas2 soklan yg bertimbun tuh lenyap serta merta....
...tringin mau tgk 2o12!!!...

...mak penah cakap...
...alaa exam praskola kan senang ABC jela kan...
...haihhhh alahai mak *rindu.sumpah!* ...

**nnti pas exam aku xplore abes korg nye belog..sowie skang xsempat!**

biLa naFsU bLogGinG muLa meMbaRa!!!

Sunday, November 8, 2009

::salam::

stadi!! apdet!! stadi!! apdet!! stadi!! apdet!! apdet!! apdet!! apdet!! apdet!!...



errkk...ok2 xjadi apdet..

~stadi~ *sigh*

buKaN saLah aKu meReKa jaDI beGiNi..iskk..

Saturday, November 7, 2009

::salam::

...ari khamis pas balek BIG...
...lom sempat nk tdo kene siap2...
...ada majlis anugerah kecemerlangan kokurikulum IPGM KTAA...
...aku under gamelan...

...org len smua pakai baju batik maktab...
...ktorang selamba buat kpala sndri baju suka ati...
ekceli langsung xtau kene pakai bju batik haha padan muka!!

...menu of da dinner...

**ayam berempah pedas gak**
**papadom**
**ikan ape ntah sweet sour**
**tomyam sayur x sedap**
**sambal sutun sikit kedekut**
**sayur campur2**
**ulam2 plus sambal belacan telebey belacan**

...paling xley blah...
...ktorg tekejut beruk bila gamelan jadik persatuan TERBAEKK!!...
...sikit lagi nk buat tarian hawaii melompat...
...gila kentang sbb hengat pnggil mkn2 nih pon cam panuhkn tempat je...
...dpt piala plus baucer rm250 hengget!!!...
...rezeki2 alhamdulillah...


...tyme nk balek satu kejadian ngeri tlah berlaku...

...

...

...

...


...

...

...

...




...masyaallah...
...apa sudah jadi????????...


*sori aku xsempat balas komen2 terdahulu kala..*
**sori lgi kalo xsmpat mlawat belog korg..stadi lom khatam**

kiSaH sEoRanG anAk anGkaT

Thursday, November 5, 2009

::salam::

…baru balek dri BIG di felda sg.tekam, jerantut…
...mak angkt ktorg panggil wan je...

...duduk 1 umah 9 org....

...ptg2 pusing2 felda nek moto...

...membe2 xreti bwak moto...

...so akula jadik driver kehormat x berbayar...


...bawak iin n aje pusing satu round felda....
...bawak yah pusing satu round felda…
...bawak dayah pusing satu round felda...
...org felda da senyum2...
...balek2 muka dak nih lagi...

...busan!!...

...membe nk belajo bwak moto...
...skali jatuh moto lak ngan aku skali tejunam...

...lebam x kesah...

...malu ngan wan n mak adik moto calar2...

...mesti dorg ckp aku xpandai jga moto...

...overall sgt besh duduk sana...
...x hengat exam da nex week...
...sekian berita dari felda sg.tekam...
...gambo malas amek nnti2la aku pau membe...

**sopan??..pass!!terbaekk..**
**aku da bejaya pakai kaen batik kt sana..tahniah!!**
**masak???org kampung yg masak utk mkn ramai2.selamat!!**

...wan xde anak laki bujang lak...
...alaaaaaaaa...

maNuSia HiPokRit???buKan akU.....

Tuesday, November 3, 2009

::salam::

...selasa - khamis...
...will be away 4 BIG @ bina insan guru...
...kali nih prog khidmat masyarakat...
...kene g dok umah mak angkt la plak...

...doakan aku penuh dgn kesantunan masa d umah beliau...
...aku bley tunjuk skill memasak megi yg hebat...
...aku kompom akan menjadi manusia hipokrit...
...kunun2 sorg yg TERAMATLA rajin...
...penuh berbudi bahasa...
...bangun awal...
....hakikatnyaaaaaaa..... *sigh*


...mana tau ada can nk jdi menantu beliau...
...smoga mak angkt yg aku dpt ada anak lelaki bujang *haha gila gatai* ...

aKu naK jaDi daK sKeMa kaKi rePorT kaT peNgaRaH Laa...

Monday, November 2, 2009

::salam::

...smalam ktorg 1 klasz kuar gi jamuan kt pahang club...
...b4 kuar ktorg kene letak kad dekat pak guard...
...biasa ktorg akan hulur je kad tu dri tingkap n pak guard akan amek...

...smalam beliau buley wat dunno je xmo amik...
...then membe aku kuar la gi letak kad tuh...
...membe aku ckp la "pokcik, len kali kalo org sua kad nape x amik"...
...tpi membe aku tny penuh kesupanan la...

...tetiba je guard tuh naeh hangin...
...beliau ckp "woii ko ckp pe tdi??sape nama ko hah??!!!!"...
...sambil tngannya menunjal2 ke arah kwn aku...

...demm kuang ajo tol security bru neh...
...patutnya cctv tu halakan ke dorg bukan ktorg haihhh...

*atas kata2 oranglidi maka aku pon tuko la xguna comment moderation dah**

beLoG puNya CriTa...

::salam::

...aku nak tny...
...bgi korg mana lgi senang nk komen belog...
...pop up window ke??...
...full page ke??...
...embedded below post??...
...kalo aku lgi suka pop up sbb senang xyah kaco page lgi...
...lagi sng kalo xyah ada word verification...

...lagi 1 aku ska bukak 38 6-7 belog skaligus...
...sory 2 say...
...mcm bro mie penah ckp mcm da kt pasar mlm...
...campur2 lgu abes...
..mai2 murah2 3 rm10!!!!...
...so tpaksa la aku tutup speaker...
...haha jgn ada mana2 pihak trasa ati lak...
...penin wooo lagu byk2...

*mesti pasni ada yg ckp, belog aku aku punya suka laaa...*

keSianN....naSibLa LaBu!

Saturday, October 31, 2009

::salam::

...wekend yg busan lgi membusankan...
...nak berpoya2 tanpa duit ibarat belog tanpa apdet...
...teramatla xbesh...
...*lagipon lipis xde tmpat nak dituju sian kan*...

...skang bru 'ter'minat pda transformers ngan xmen...
...walopon agak sangat ketinggalan tpi lantakla...
...credit 2 aje 4 those muvee...


credit cni

credit cni

...sapa2 ley gtau bila agaknya lipis nih nk ada wayang???????...

...aku maseh tercari2 sapa punya angkara pindahkan maktab neh dri kuantan ke lipis!!demm!!!...

maKtaBku sYuRgaKu??????

Friday, October 30, 2009

::salam::

…adoyaii…
…apsal da disiplin makin ketat neh…
…kunun senang nnti buley praktik bila da ngajar…
…alahaii rasa mcm duduk plkn…
...maktabku syurgaku??? xde maknanya...

…kul 8 lewat kuar hostel kene tulis nama...
...even kuliah xde pon xley dok hostel kene gi klaz gak...

...ape kes???...

...biar la nak dok bilik pon bukan aku nk mencuri huuuu...

...lepas kul 12.30 tghari bru ley masuk hostel...
...kalo x tercangak la dpn tu tunggu guard bukak gate...

...stadi week pon kene gi klaz weiii camana nk stadi neh...

...skang pengarah da up dia pon join muka buku *sila baca fesbuk* ...

...so xley la nk mngutuk dlm muka buku lgi adess...

...sumpah aku x brani add beliau huhu...


...memula pasang cctv kt pak guard aku ley trima lgi...
...skang pasang cctv kt hostel dak laki lak...

...uihhh keje gila neh...

...silap2 pasni pasang kt hostel pompuan lak...
...sila la kalo mau tgk aksi guru pelatih terlampau...