.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

BoLeh x kaLo saYa maU tuKar janTina...

Friday, November 13, 2009

::salam::


...apsal eh aku tgk kalo owner belog itu adela jantan lelaki...
...mesti komen berduyun2 masok...
...tapi kalo owner pompuan kureng sket la...
...kecuali owner pompuan yg cun melecun + chumey...


...camni nak menyamar jadi lelaki la...
...okes yg da tau jantina aku sila diam2!!...

53 conTenG baLik!!:

BuLaN iTu aKu said...

tak dek maknanya
kalau aku tak nak la nk komen blog mamat yang ensem tapi entry macam hampeh...
kite berbelog bukan tempat jual muka
tapi tempat kite berkarya...

dan jgn sesekali kau rendahkan diri.
bagi ku kau cantik...
serius..
walaupun kita tak kenal sangat
tapi aku tahu
kau baik hati
itu yng penting

blueCITY said...

salam mimi,
hakhakhak,
masing2 ada agenda tersendiri dalam berbelog
grrrrrrrrrr

good luck

nak tuko jantina?
no no no

imHepPie said...

[bulan itu kamu]
hwaaa...1st tyme pompuan puji aku neh..aaaa terharu gila..aku sayang ko..aku sayang ko..serius!!

aNiSa hANg tUaH said...

haha
aku pon nak tukar jantin a laki ah
huhuhu
jom laa
nanti pasni komen kite berduyun2

;P

imHepPie said...

[sis bluecity]
ahaha itubukan agenda utama tpi saje geram tgk kumen byk2 haha

imHepPie said...

[anisa hang tuah]
haha kita mmg serupa..aku suka ko lah!

sharamli said...

sbb kebanyakan bl0gger p0mpuan k0t....
eh..jgn nk gatal2 tukaq n0h...nk kena sunat?

AzuanBudakPandai said...

macam mana mau tukar tu..sakit woo haha

arnamee said...

salam:)

alamak dik, nanti akak segan nak komen;p

mamai said...

ah pakcik tak kira kau lelaki ker perempuan ke pakcik nak komen juga

~0~ said...

nak kena potong ke nie???

hahahhah...xyah...jadi je diri sendirik dik oit..

~AmyLiana8886~ said...

ye ke..tu atah niat semua wak..kalau dia nk komen biar setulus hati kan..cewahh..hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hensem sangat kah LELAKI itu?

hahhahhaha

sI tEDI said...

tuko nama..

MAHMOD!

Solehah said...

owh ye ke..hehe..adeh..aku pun..blog baru aku nama soleh..lol

nizamsani said...

tak boleh.

butterfly said...

xde kene mngena yea sygku..
jgn optimistik!
[btl ke perkataan aku guna tuh?]
agagagaga~~

imHepPie said...

[sharamli]
eh kan kecik2 dlu da kena sunat da..

[azuanbudakpandai]
mana ko tau saket??huaa kantoi...

[sis arnamee]
alaaa jgnla segan sis..kita kan geng haha...

[pakcik mamai]
kalau half half pakcik komen x..

[~0~]
haha apsal lak kene potong..potong rambut nk la..

[amyliana]
haha btol2 saja mau gurau2..

[sis yanie]
hhaha hensemkah??kalo ensem pon ttp xley lawan fahrin ahmad..

[si tedi]
huaa xbesh sungguh nama itu..buh nama fahrin sedap gak..

[solehah]
ahaha soleh mesti ensem kan..aku suka

imHepPie said...

[nizamsani]
alaa buleylaaaa..

[buterfly]
erkk optimistik sakastik plastik smua pon boley

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ziarah salam perkenalan...

Jard The Great said...

aku da lama nk tukar jantina wei.. ehehe.. opppsss!

Mr PenyuBiru said...

hi bro!

psstt! psstt!! aku baru tau ko pompuan.haha..

DilOt said...

kalau nak glamer kene letak gmbr cun2 pasni..

lantak pi la dieorg tu...

cHeRyNa PiReS said...

aku tak cun pun beb. patutlah takde komen masuk:P

anakcikmad said...

uik~
ad gak kes,nk cun br komen ke?
isk isk~

LORD ZARA 札拉 said...

kenapa aku yg tak comel ni, tak ramai org masuk?!

kenapa?!


huhuhu~

maiyah said...

taknak you tukar jantina, biar tulen, kalo n3 tak mashuukkk visitor baca ler sendiri :D

arque said...

zara awak memang comel. :P

nak tukar jadi lelaki kena sunat laa.
potong potong potong! xP

sabariah said...

xperlu la kot sampai nk tukar jantina.. xperlu pon comment byk2 dri org lain.. kalau comment tu x membantu.. hoho..
bersyukurlah dgn ape yg DIA bg.. :)

kawie2020 said...

ya ka? aku tgk blog aweks je yg byk comments.. contohnya ko... aku ni memanglah pengjung tegar blog2 awek.. kalo ko tukar jantina, aku x moh main blog ko dah...

Liyana said...

aik..ramai je yg masuk blog awak...ok pe..x pyh tukar jantina..nanti orang panggil "abang cantik"..paham x? hehe

p.i.n.a.t. said...

ahaha..
aku pon nk tuka jgk ahh..huhu~

imHepPie said...

yeayyy aku ade pengikut yg mau bertukar jgk...mak suka!!!!haha

si LauT Mati said...

aku hanya ingin menulis.....
menyingkap kenangan hidup dlm tenet..
tuk tatapan anak aku nanti....
hehehehe...........

dapat komen adalah satu habuan
menulis blog yang sgt aku suka...

Paan said...

Sbb I cute. Hahahahahahhaha!

ringo said...

ish banyak ape komen2 ko.

komen tak banyak xpe.asalkan entri syiok.

kadang2 orang seronok bace,gained sumthin,tapi dorg tak komen pun.hehe.

yang penting,teruskan menulis :)

mier@merr said...

klu tuka jantina ...
ko nak tukar name pe??

momok?? haha

Cik Cookie said...

Wahhhh...kamu nak transsexual ke?
Lady Gaga pun tukar kamu pun nak tukar.Kn wat byk plastic surgery nih..

Fahrin bg CC k.

imHepPie said...

[si laut mati]
alaa ank ko nnti xlayan belog neh beliau main ps3 je huhh..

[paan]
cute la sangattt..

[ringo]
haha byk ke??nih sket la..org len kumen riban riban..

[miera@merr]
aku tuko jdik nama adam pon sodap gk..bley la pegang2 tacing ngan fahrin ahmad haha

[cc]
uwaaa x sanggup...jgn!!

siti murni said...

Ouh sy sokong penyamaran kamu...teruskan usaha murni itew..!! pastu jgn lupe post kan konklusi kaji selidik tu okeh...i like!!

chokio_nia said...

haha..bese ah tu..sbb blogger ramai pompan kot..huhu

kalo gtu, aku nak ngorat ko bole??hahaa

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tak setuju la...kau g tgk kat blog bulan itu aku...manyak komen wooo...aku rasa kau kena chumil cam bulan la baru ramai org kumen...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tak setuju la...kau g tgk kat blog bulan itu aku...manyak komen wooo...aku rasa kau kena chumil cam bulan la baru ramai org kumen...

Farhana said...

Mimie.. Ape lagi.. Sila tukar.. Ku tunggu.. Haaaa.. Idea.. Wat blog baru.. Jeng3x.. ;p

Bese laa tu.. Adat maa.. Yg pnting tujuan berblog tu jgn lari dah ler.. Heehee.. ;)

~ imheppiemimie pn dah hebat dah haa.. ;)

jijie said...
This comment has been removed by the author.
jijie said...

haha..aku da tau da ko pmpuan...kantoi..
lek la beb.. aku nye blog pun mane ade komen byk..
komen2 ko je byk..terharu aku beb... isk..isk..
*ni nak nangis dalam keterharuan ni.. nak peluk ko bleh...huhu..
tapi aku straight lagi ok...

Fatt Chin Choy said...

letak tuttt gajah

hahaha

paTonG kerTaS said...

komen aku siket.
jd aku normal.
hahha

akiN aMar said...

Salam 1Malaysia..
Owh.yeker?..
xjugak la..
slalo nyer org tgk entry2 yg ditulis gak..;))

Razman said...

wah..bduyun komen ko..msti ko dh tukar jantina beb..haha.. xpnting komen ke x..yg pnting org baca..tol x?

minTanG_teLip2 said...

eh Ye keP . . .ite xpOm . .huahUahua~

relevan said...

Mimie nak tuko jantina?..tak bley2..tak ada sparepart..

cik EPAL said...

yeke?? sebab tu komen saya sikit kot..tak payah tuka jantina..bukan best jadi laki ponnnn...haha..

i hit ur nuffnang ;)