.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

aPsaL entRy pOn da maCaM oRaNg hiLanG inGataN baRu puLiH siKit-SikiT...buSaN!!!

Thursday, November 19, 2009

::salam::

...entry pon da macam cilakak-tulis-merapu-meraban-lagi-membosankan-sampai-aku-pon-da-menyampah-tengok-korang-apatah-lagi!!!!!!!!


...exam last paper subjek-yang masuk-kelas-nyanyi-sambil-bertepuk-segala-bila-exam-tanya-konsep-aplikasi-notasi-apa-kejadahnya???????????????


mood : baran!
rasa macam mahu bunuh sesuatu cari semut x jumpa lak..demm!!

31 conTenG baLik!!:

aNiSa hANg tUaH said...

hee
nampak lipas kan?
bunuh la lipas

:))

Solehah said...

sabaq no..

weh, tolog emailkan alamat ko ke solehah_azit@yahoo.com sebab ada souvenier drp aku sbb korang dah joint my contest. tp bukan hadiah yg menarik pun la..kalo ko tanak pun ko kasi la alamat sesapa wakilkan ko..tq.

relevan said...

Mimie dah makan blum?..

~0~ said...

berdosa jugak wei bunuh semut pun..hahaha

rilek2..aku suke entri meraban meroyan...hahhaha

kuina said...

jgn marahkan semut rumah dibakar...

nabilah_2908 said...

relax la mimie...last peper jer kan...pas ni emosi dh leh stabil balik...dh..tak yh la nk bunuh2 bagai...relax k...senyum2 selalu.. (^_^)

mier@merr said...

p hantuk kpala hang kt dinding.. ok la blk ingatan tu..haha....

p la cari tikus ka bunuh..mencabar la sket..hehe... pe brg smut!!

Jard The Great said...

bunuh lipas? ehehe

Kuwe said...

oleh-yg-demikian-habis-lah-semut-semut-itu-sementara-kamu-pulih-ingatan-balik

Razman said...

cuba try bunuh diri...

Cik Cookie said...

bunuh semua serangga yg jmpa.

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ko ni da ley keje kat RENTOKIL nti..ala control pest tu~~
hahahaa~~

blueCITY said...

heeeeeeee

nak masuk exam kena relax dik ya,
diam itu emas
heeeeeeeeee

i'msosupernotcool said...

bunuh org xnk?

gudluck final.

~AmyLiana8886~ said...

kesian semut tu..xpasal2 kena..

cHeRyNa PiReS said...

sangat hancus. bunuh blog je laahh...(eh, apa cakap nieh)

me pon hilang ingatan. kita geng. sebab...? semalam tak posting. dua ari tak gi blog org. lupa yang mana dah visit yang mana belum.

jijie said...

uiks..jgn emo2..
gud luck yek! buat betol2..
aku doakan kejayaan ko..cewah!
=)

kawie2020 said...

hehehehe.. camner exam? ok ker?

kalau ko tension sgt meh umah jiran aku.. dia ternak lipas.. bleh ko memburu lipas tuh!!! hahahahaha...

Farhana said...

Lorh kamoo ni.. Awatnya baran.. Meh sini belasah daku dn lepaskan geram meh.. Heehee. ;p

Sabar yek.. Jgn baran2.. Nnt tak cantek, fahrin lari plak kang.. ;p

Fyzal said...

tumbuk dinding sudah..

damaiinx said...

aper tu..mimie
...semut daa,msk dlm teliga ker
heheheh

ezany said...

ala.. dari bunuh semut tu baik jer la tido.. hehe..

Framestone said...

meh try bunuh virus H1N1...ade berani x

out of topic--> he..23x xnmpk pun die glabah...nmpk relax je..tp drive slow2 la

siti murni said...

i saran kan u gi bunuh cicak..pahala tue..!

░♥si lampu neon♥░ said...

merdeka!!

mamai said...

cari la nyamuk untuk kau bunuh

niesz said...

sabar2..wat je setakat yg mampu ek..

SCHAKEYRA said...

selagi mana encik semut tak mengganggu hidup kamu, jangan biarkan sesuka hati kamu mahu membunuhnya... yang perlu kamu bunuh adalah rasa marah kamu yang telah dibakarrr oleh Syaitan...

Mohd Riziqin Hill said...

nk komen ape ar?? hehe

pisey said...

jgn semut.
cari benda lain.

arnamee said...

ganeh2~wahh;p