.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

keNaPa meSti naK faHriN ahMaD gak?? kaSi CaN La kaT aKU...

Sunday, November 15, 2009

::salam::

...ehh kalo kita admire org tuh...
...pastu lama-lama x admire dah...
...n baru2 nih admire balek...

erkk..patotkah bagitau beliau???
*alaa nnti kompom xley usha2 dah*

...aku sedang jiwa kacau...
...lagi2 jumpa mende alah neh...


-

-

-

-

-

-




...alaa ko cari la mamat lain kasi can la aku ngan FAHRIN AHMAD...
...mamat yg di admire itu bukan FAHRIN AHMAD okess!!...
*mamat = admire,  fahrin = chenta ahaks!*

26 conTenG baLik!!:

bias® said...

siapa tu?

Eazy Izzuddin said...

whoa

Paan said...

I lagi hensem.

oranglidi said...

kalau pilih ahmad nispu kan baguss..

sI tEDI said...

sapa yg gugel2 tu.. mendatangkan kemarahan kan..
ko pilih orang lainlah....

Boneka tak sakit said...

aku dah tau pow ko cintai aku! walaupow aku diam tak semesti yer aku buta! eh mcm silap lak...

apa2 pow aku akan menerima cinta ko kalau ko dpt ajar aku tarian poco2! aku teringin sgt nak poco2

demanding tak aku nie terhadap cinta!!

imHepPie said...

eh apsal aku x sempat 1st arghh geram tol

imHepPie said...
This comment has been removed by the author.
imHepPie said...

[bias]
ntah aku main bedal je admire org xknal pon..

[eazy]
whoaa gempak kn

[paan]
ye ko mmg sgt ensem

[oranglidi]
beliau da tua bukan taste aku haha..x perkasa cam fahrin

[si tedi]
alaaa..x sanggop ar pilih2 lain wuuu

[boneka x saket]
eh aku da master poco2 so boleyla ko trima chenta aku kan..da agak

hans said...

fahrin jer pun
baik ko usha aku(kahkahkah)

aku rasa baik jgn gtau...malu maaa

Mr PenyuBiru said...

sepatutnya keyword fahrin ahmad tu membawa ke blog aku.hihi

imHepPie said...

[hans]
aku pon igt x mau gtau gak..malu haha

[mr penyubiru]
knapa lak akan mmbawa kpda pakcik haha adessla

aNiSa hANg tUaH said...

lex2
jgn berjiwe kacau!
hehe

mier@merr said...

haha...ok la...aku xnak fahrin ahmad da...

aku tukar remy ishak lak...hihi

BuLaN iTu aKu said...

faizal tahir tetap dihati ku

maiyah said...

bik je.. fahrin kan milik suma org ekeke :D

mamai said...

rasa ada tak kerja yang lebih berfaedah hahahaha

chokio_nia said...

fahrin chentaku juga..jadi kte bermadu ah??ahaks

p.i.n.a.t. said...

amek la fahrin..xnk da..hahah~

Farhana said...

Ish3.. Da mcm kes pramugara trlampau daa ni.. Hahaha.. ;p

Auwww.. Fahrin ex suamiku.. Kem salam dia ek.. Kini ku bahagia brsama yg baru dn lebey kacak dari fahrin.. Hoho.. Jalaludin Hassan.. ;p

Noorlaila Mohamed Nor said...

ahaha apa dia nak dengan fahrin tu haa?

blueCITY said...

uit, fahrin ahmad scha al yahya yg punya, bukan ko yg punya!!

hakhakhak

tak salah minat kat sesapa pun, itu hak masing2. tapi kalo cinta tak berbalas, cepat2 terima dan pergi..

huuuuuu

cHeRyNa PiReS said...

hahaha...cerita kat nuffnang tuh perkara normal beb. aku pon slalu kena:)

nywayz, kalau aku admire someone, aku tak cakap. aku pernah cakap..perasan dia berkati2 lepas tu sampai aku jadi benci pulak.

relevan said...

Fahrin Ahmad tu penyanyi ke?..

Solehah said...

haha..ada cubaan merampas fahrin la weh..kat blog aku hrtu ak uada buat cite teluk batik kan..ko tau ade org search seks kat teluk batik..sengallll eh..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

lupakan la fahrin tu..scha pun reject dia..kau plak nak fahrin..huuuhuhu...