.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

aKu saYaNgKan kaMu..suMpaH!! TaPi seLePaS faHriN ahMaD Laa.....

Tuesday, November 17, 2009

::salam::

...kenapa saya *skema* aku berbelog???...

...tersebutla al kesah riwayat zaman Mesir purbakala yang mana Firaun maseh menguasai dan bermaharajalela.... erkk.. STOP!!!!!!!!! *agak budus di sini*

...okess bek tu de poin...
...asalnya aku berbelog sbb putus chenta ngan bakal-menantu-mak-tak-jadi...
...anak-mak-mertua-tak-jadi aku neh mempunyai sekeping belog...
*aku tau ada di antara kamoo yg kenal ngan beliau ini kalo aku gtau nama belog dia*
...maka dengan rasa x boleh jadi aku pon mewujudkan belog nih...

...awek baru beliau merangkap wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku...
...jugak ade belog iskk...
...so niat asal aku berbelog utk tunjukkan aku pon ade belog...
...mana buleh kalah beb!...
...ahaha agak sengal di situ...

...awal2 dulu...
...berlaku sesi serang menyerang perli memperli...
...antara aku dan wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku...
...tapi biarkan crita lama tu berlalu.poyo...

...skang belog da jadi chenta-hati-selepas-fahrin-ahmad...
...xdapat dipisahkan kecuali time tido dan makan...
...belog ini hanya tentang aku dan cuma aku...

...ucapan buat belog sayang: ...
aku sayang kamu walaupon kamu x secantik pelangi...
tpi yang pasti aku lebeh cantik dari kamu!!


pst: kepada anak-mak-mertua-tak-jadi-aku dan juga wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku, kalo korg baca neh, xyah ar amek ati sgt okess..suka-suki saja mau mengimbau nostalgia...aku doakan korang berbahgia! (diiringi lagu bekground selamat jalan romeo!!)...

53 conTenG baLik!!:

imHepPie said...

aku 1st!!!cayalah...

sophie said...

hahha.. lawax laa wat blog sbb cmtew.. nyway..i l0ve my blog too!!

imHepPie said...

[sophie]
haah syg xmo tinggal2 dah

sI tEDI said...

harap2 derang baca!!

imHepPie said...

[si tedi]
haha xyah bca pon xpe

Paan said...

Tu la...you xnak kapel ngan I. Sape suruh.

imHepPie said...

[paan]
adess u x mntak pon wahaha

Hisham said...

aku syg kamu jugak...tp layout u ni cntikla..nk plak i mint kaler purple...tahniah...

told la hejauw said...

huh ak menci..blog ak xcumil cm ko haha

nur 'adli azhari said...

hahahaha....xpe2...let it go...dah di blog pun bgus la...x kan de yg merampas..huhu

niesz said...

fahrin??suke die jgk!hihi..

imHepPie said...

[hisham]
ye i pon sayang kamu jgk ahaks!

[told la hejauw]
alaa sume blog chantek laa..ko pon chantek ape..

[nur 'adli azhari]
haha x men la rampas2 cari lain je

[niesz]
ahak aku da cup dlu jgn amik k haha

damaiinx said...

hi..
mimie...
wahahah...
sadisnye...store tu !!

Liyana said...

x boleh tahan dengan dengan imHeppie dengan word 'aku 1st'...haha..tak tahan gelak..

owh, nilah sejarah blog kamu ye...
bagus2,..saya berblog sebab sayang ngan student masa paktikal dulu, tapi kan... xde lah sangat cite sl student tu pun,..

BuLaN iTu aKu said...

hurmm...
entry ini mempunyai maksud tersendiri..
nampak macam kecewa..
tapi aku percaya ..
kau seorang yang tabah,,

Farhana said...

Jeng3x.. Saye laa wanita tu.. Muahahaha.. Fahrin tu my hubby.. Muahahaha.. Ish3 hang ni, masih simpan rasa kat suami i lagi ke??? Hahaha.. ;p

~ ku berblog sbb nak carik pakwe.. hohoho.. boleh gitu?

p.i.n.a.t. said...

kalo aku jd wanita-bkl-jd-madu-ko-sbb-aku-pon-suke-fahrin amcm??hahah..

reason ko wat blog sgt menarek ahh.XP

imHepPie said...

[damaiinx]
sadis ke..xpela cita lama smua tuh kan haha..

[liyana]
agak sengal kan jdi pengkomen 1st blog sndri haha..
student still kontek lagi ke..

[bulan itu kamu]
thanz buddy..ko mmg memahami..aku sdang mnjadi tabah ahaks!

[sis farhana]
klo fahrin bukan anak-mak-mertua-tak-jadi tapi nenantu-mak-kompom-jadi hahaha..

eh sila2 jum crik pkwe sesama..

[pinat]
kalo ko jdi camtu maka otomatik ko akn jadi wanita-yang-hidup-x-lama-sebab-aku-mau-cincang haha boleh ke??

mamai said...

pakcik tak cantik cam pelangi tapi ensem sikit dari pelanggi hahahaha...sayang kamu semua juga

SCHAKEYRA said...

gilo sdiri post, sdiri jadi first commentor.. that guy ker the reason wat blog?? huhuhu rubbishla!! those unidentified species tu pon mau hengat ker???

aNiSa hANg tUaH said...

tsk

awek baru ex kau pon ade belog?
ape address die
nak sekodeng


hihihi

kawie2020 said...

aku ingatkan ko sayang kt aku.. rupa2nya ko sayang ramai orng.. tak patut ko memadukan aku mimie....

Noorlaila Mohamed Nor said...

anak-mak-mertua-tak-jadi

buat aku pikir kejap
baru la paham
haihh slow nau tangkapnya
:p

arnamee said...

dik
penyayang sungguh kamu;p

syg kamu,dik;p

imHepPie said...

[mamai]
pakcik ensemm baaaaanyakkkk ape..

[schakeyra]
1st komentor tu adela besh..haha alaa cita lama la saja mau ngimbau lalala~

[anisa hang tuah]
rasanya beliau tlah mendelete blognya kot..ahaks!

[kawie2020]
alaa mana de memadukan pon...eh tpi madu kan manis mahal lak tuh

[norlaila]
saje mau buat pusing otak malam2 gini haha

imHepPie said...

[sis anem]
perli ehh hehe..syg sis jugak!

zaradgreat said...

tiba2 aku rasa cam citer hindustan pulak.
heeeeeeeeeeeeee

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku berblog sbb nak ngurat kamu..cam na ni?terlepas taip la pulok..

imHepPie said...

[zaradagreat]
ahaks!kalo wat filem industan pon agak2 laku x..

[alvin xde rumah bape juta ntah]
aisehh...telepas plak eh...arnab ko nk letak mana haha

i'msosupernotcool said...

i wat a blog after seeing jeff ooi dpt jd menteri thru blogging..
bodoh x?
haha


thx for singgah kat my blog..
nice blog..
keep up..

mier@merr said...

haha.....aku da lupa sebab pa aku blogging... ekeke...


syg ko gk.....wee~

chokio_nia said...

wah..smart gak niat ko mule2 wat blog..kagum!!

miNt said...

ko sayang bloggers ke blog ko?

ak berblog sejak ak kena submit saimen tru blog.

;DD

relevan said...

Macam frust je mimie?..ishk2

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

teringin nak tgk blog wanita-yang-sumpah-takkan-jadi-madu-aku


hahhahahha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ko pon putus centa gak~~

jap aku ingat balik sape yg putus centa tadi yerk~~

haaa~~
budak ni~
ni blog dia
http://sughoi.blogspot.com/
SuGHoii..!!

erm~

anggap komen aku kat dia samer ngan ko yer~~

jgn cedey2

~0~ said...

bye bye....ceh cam aku lak romeo tue kan...hhahahahahha

pakcik kordi said...

main serang serang ke waks?gila ah!hahaha./....

♥chentaMAYA™ said...

ahah~
aq nye ex xde belog~
awex dy pon xde~
lagi suke aq nguuttookk dy dalam belog aq!~

kuina said...

happy blogging...

Solehah said...

sedih yeh cerita ni..kenapa air mata x leh stop ni...

ezany said...

berblog sbb kena paksa.. kalau tak mmg sampai skang ni la xde blog.. hehehe..

Rowena Chasez said...

ececehh..
mmg xblh blah..
disbabkn terlalu syg kt blog nie..
die jgak yg berebut2 nk komen 1st..
hahaaa=D

Anneyz said...

kamu memang co0l lah!=P

Primadona69 said...

ok ler tu...
dah dapat detect awal..
sblm ko btol2 dimadukan oleh pakwe ko...
;p

~AmyLiana8886~ said...

kenapa ni mimie..kite berblog tuk happy kan..hehe

Melz said...

blog untuk releasekan apa yang ada dalam benak pemikiran dan berkongsi pengalaman :)

Razman said...

bila nk tulis kisah cinta kte bdua kat blog ni?

miSz_aCha said...

ske blog nie sbb purple...
comel jerw cm tuan nye..
huhu..=)

yoro okino said...

tragis betul citer dier
huhuhu

Cik Cookie said...

sayang blog Cik Cookie juga.
ehh,silap.
sepatut blog kamu laa kan?
ok CC pun syg.

Kuwe said...

apa-yg-jadi-apa-yg-tak-jadi-ini

pening suda.

imHepPie said...

[imsosupernotcool]
haah xpe aku doakan ko pon dpt jdi menteri gks nanti haha

[mier@merr]
ko syg aku byk mana???

[chokio_nia]
smart ke..niat aku suci murni taw haha

[mints]
erkk perghh canggih submit esemen pakai blog

[relevan]
ahaks dulu2 je uncle skang da okess

[sis yanie]
uihh beliau telah mendeletekan belog kot x hengat la url dia huu

[ayudeadwush]
haha ktorg srupa la nih??nyway thanx buddy..

[~0~]
erk kantoi sudah sape yg jadik romeo itu haha

[pakcikkordi]
haha serang ala budus2 la dulu jahil lagik..

[chentamaya]
aihss x aci la aku xley ngutuk la camni haha

[kuina]
thanz sis..

[solehah]
ahaha perli ke ape neh...cam drama industan lak

[ezany]
wahh..sapekah yg paksa tuh huu

[rowena chasez]
tu baru tandanya sayang btol bila 1st komen blog sndri hihi

[anneyz]
thanx ya!

[primadona69]
uihh tau xpe mintak simpang la nak bermadu..

[amyliana]
dulu mmg sedey but skang da epi..besh2..

[melz]
yup...skang camtula..

[razman]
ehh kang partner gay ko marah lak mati ar aku..

[misz acha]
ahaks blushing malu2..thanx

[yoro okino]
ehh..tragis eh..bukan hepi ke hak2..

[cc]
org pon syg cc gak la camtu hiii

[kuwe]
pening-kalu-pegi-makan-ubat-tido huuuu...