.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

beLoG puNya CriTa...

Monday, November 2, 2009

::salam::

...aku nak tny...
...bgi korg mana lgi senang nk komen belog...
...pop up window ke??...
...full page ke??...
...embedded below post??...
...kalo aku lgi suka pop up sbb senang xyah kaco page lgi...
...lagi sng kalo xyah ada word verification...

...lagi 1 aku ska bukak 38 6-7 belog skaligus...
...sory 2 say...
...mcm bro mie penah ckp mcm da kt pasar mlm...
...campur2 lgu abes...
..mai2 murah2 3 rm10!!!!...
...so tpaksa la aku tutup speaker...
...haha jgn ada mana2 pihak trasa ati lak...
...penin wooo lagu byk2...

*mesti pasni ada yg ckp, belog aku aku punya suka laaa...*

23 conTenG baLik!!:

aNiSa hANg tUaH said...

aku suke pop up!
mudah~

oranglidi said...

WAHAHAHA! KITA MEMANG SEPENDAPAT!

POP UP MEMANG BAGUS. (WALAUPUN WA X BUAT . HEHE.)

WORD VERIFIKASEN SUMPAH MENGGANGGU. KADANG2 TRSALAH TYPE LAH. CIS.

LAGU2 KALAU BEST XPE LAH. HEHE.

WEH, SATU LAGI YANG WA NAK BAGITAU! TAKE NOTE! NI, YANG KOMEN MODERATION ENABLE NI.. KENA APPROVE PLAK DAH.. X SYOK WEH.. X SYOKK.. (tapi depend on lu la. hehe.)

smpai tulisan besar2 wa bagi. hehe.

nabilah_2908 said...

yuup..pop on lg best... :)

nabilah_2908 said...

aik dh tukr dh...xyh tunggu appoval cmnt dh keluar...hehe..:)

kawie2020 said...

saya suke ape yg awak suke..hehehehe..

cam ayat mengayat plak... maksud aku blog ni ler...

hahahahaha...

imHepPie said...

[anisa]
btol senang kan xdela nak susah tuko2 page..

[oranglidi]
yela utk ko aku sanggup tuko komen moderation nih menjadi xyah approve erkk btol ke ayat aku neh..

[nabilah]
haah bru menukar supaya x approve haha..

[kawie]
aku pon suka pe yg ko suka..sama kan haha

oranglidi said...

adui.. maap weh. wa saje2 je.. sbab utama wa ckp psl tu sbb wa nak tau wa komenter ke brape. adeh...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku suka macam kau punya ni la..sama cam kat blog aku juga..begitu juga blog anisa hang tuah..hahahahahaha...

joegrimjow said...

macam sekarang
senang nak selesa

imHepPie said...

[oranglidi]
ilex ar aku steady je x kesah punya haha..

[alvin xde rumah ntah harga brapa]
uihh apsal ko tetiba sebut anisa nih ehem2 haha..

[joegrimjow]
yup..sonang kan..

arque said...

aku pun suka pop up window + takyah word verification.senang.

mier@merr said...

aku suke ape yg mereka dan kamu juga suke... ihik...

imHepPie said...

[argue]
kita sejiwa...

[mier@merr]
aku suka fahrin ko suka jgk ke

Mak Su said...

- suka popup
- tak suka word verify
- and dah buang lagu sbb berat

:D

nadirah_nor said...

aku suka cm skunk...
senang;p

mier@merr said...

sgt suke...!!!!!!!!!!!!

aku mmg suke fahrin pn.. tp myedari ko pn suke dia... aku bralah..
lgpon boipren jeles.. asek sebut nma fahrin...ihik..

ezany said...

setuju.. pop up campur xde word verification yg terbaik..

HELAS said...

aku suka pop.. haha

Fatt Chin Choy said...

pop up tanpa word verification tetap terbaik

BuLaN iTu aKu said...

aku suka po -up.. senang sikit

sophie said...

oke je cmny!!suke..

chokio_nia said...

yep..aku ske pop up window..=)
n pasal lagu tuh, aku jus bengang kalo taleh stop lagu tu..tuh mang aku hangin..cissss

miSs siv said...

popup n xde word jadah tu sume.
tp aku suke lagu!!!
korg sile mute.
hahaha