.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

keSianN....naSibLa LaBu!

Saturday, October 31, 2009

::salam::

...wekend yg busan lgi membusankan...
...nak berpoya2 tanpa duit ibarat belog tanpa apdet...
...teramatla xbesh...
...*lagipon lipis xde tmpat nak dituju sian kan*...

...skang bru 'ter'minat pda transformers ngan xmen...
...walopon agak sangat ketinggalan tpi lantakla...
...credit 2 aje 4 those muvee...


credit cni

credit cni

...sapa2 ley gtau bila agaknya lipis nih nk ada wayang???????...

...aku maseh tercari2 sapa punya angkara pindahkan maktab neh dri kuantan ke lipis!!demm!!!...

44 conTenG baLik!!:

AzuanBudakPandai said...

sekurang-kurangnya ko tengok jugak hoho..

aNiSa hANg tUaH said...

haha..
maybe lipis akan ade wayang bile kau blah dr situ

agaknye kot~~~

miSs siv said...

ngahahah!
kan aku da soh ko mintak dana.
hahaha

sI tEDI said...

suruhlah CT nurhaliza bina 1..

eh ada kena mengena ke dengan ct? ha ha ha

cHeRyNa PiReS said...

aku dengar stesen keretapi sana bagus?
tp bab wayang...hehehe...sori lah. maybe suruh datuk siti bukak satu ke?

mesti laku...

Mr PenyuBiru said...

mintak siti bukak wayang satu la.hihi

mukasurat17 said...

ske bumblebeeeee!!!

misz benida said...

dak cls aku sorang ade ank beradak Xmen..haha..cma xsmpat smpan kuku pjg2..haha

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

lipis ada player DVD tak???tgk movie pakai player DVD jer la...

Cufa said...

xmen xminat sgt.
suke transformer!!
ahhaaha.. :)

Cik Cookie said...

Tunggu Cik Cookie kawin ngan YB LIps laa.

Nine said...

dua2 filem nih mmg terbaik lah..

tapi x-men lagi cool..

yg baru lagi best...

imHepPie said...

[azuanbudakpandai]
aku tgk stelah cita ini agak basi huhu...

[anisa hang tuah]
iskk dorg mmg dengki ngan aku agaknya...

[miss siv]
mintak dana??aku wat kutip derma dri umah ke umah la senang..

[si tedi]
aku x minat beliau maka x mo mintak dgn beliau haha..

[sis cheryna]
stesen ketapi??erkk ntah x penah nek lgi haha..ct??aiyak beliau xbesh utk diminta pertulungan haha..

[mr penyubiru]
beliau kan bz besama hasben beliau x smpat nk wyg2 neh ahaha

[mukasurat17]
suka jgk bumblebee tpi lgi besh optimus prime beliau kool..

[misz benida]
haha kuku beliau tatap x dpt menandingi wolverineku syg haha..

[alvin xde rumah ntah brapa juta]
aihhh ko sapot la dvd player utk kesejahteraan kami bersama buleh??

[cufa]
xmen besh jgk apa sanggup x tdo mlm nk tgk haha..

[cik cookie]
mau jdik no 2 ke wahaha

Liyana said...

haha, sabar2...jauh ngan bandar ke maktab tu?

Ohye, sensei! pls ajar saya camne nak buat tulisan...yang kita tulis, then ada garisan di tengah tulisan..kira macam nak potong tulisan tu lah yang macam aawak selalu buat..hehe..malu tanya2 ni
hihi

BuLaN iTu aKu said...

wehh ko duk kat lipis ke....
ex pakwe aku duk mela...
hehehe

tic said...

lalala.. x dekr wayang gak ker.. ingat kan kat kampg aku jerk x derk.. maktab final lambt agih kan

nadirah_nor said...

biar arr aku brterus terang..


AKU PUNYA ANGKARA SUME TUH BERLAKU!!!
bahahaha...nape x puas atie???

mier@merr said...

tunggu ko blah dr ctu nnti ade la kot..~

fathiahRAIHANA said...

wolverin tu laki ana aw akak:))
jgn la tgok slalu sgt
kang aii jelez !

Afzainizam said...

Salam dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

aku rasa lah lipis patut adekan wayang kulit... tok dalang boleh lah citerkan pasal hikayat transformers ngan xmen...

" ado pun sang Tranformers tu doh datang ke kampung la ni.. untuk menulong orang memotong getoh.. maka sang X men pulok dok curi getoh tu..nok jual kat ore jahat..."

boleh ke tok dalang citer cam tu ye...

cybernetic88 said...

haha. soh la org satu kmpng donate. wt kbjikn amal. kmpul2 smata2 nk wt wyng satu. xdehl la kowt. hahaha =P

nobuta said...

wolverine the best..
dari kecik minat x-men huhu

arque said...

ulu sangat ke lipis tu?gila tak seronokk.

cinta dan lirik said...

bile bosan layan je cite2 mcm ni...tp ok gakla...hehe..

told la hejauw said...

xde wyg?? hoh cian nye... xpe2 ko sbr ek..hahah

cik EPAL said...

suka tengok transformers..

btw, i link u k ;)

jejaka anggun said...

sebab kat lipis ada umah tok siti.

chokio_nia said...

haha..ko tgu aku jadi datin bandar lipis..konpem aku wat..haha

sharamli said...

ala.pindah maktab je la...

laki cikgu kimia said...

huh. betul tindakan gua tak kerja kat kilang emas lipis. huhuu

sha89 said...

haha bia lambat asalkn tengok gak cite tu hehe~

xpela, nnti aku dh kaya raya aku buat satu panggung wayang khas utk ko kat sane...ko tgk aa smpi ke tua wkakaka :)

maiyah said...

buat le wyg sendiri kat depan laman umah :D

Noorlaila Mohamed Nor said...

selalunya macam tula
bila dah kuar dari situ baru nak maju huhu

mai2 balik kuantan
tapi kuantan pun macam dah boring je

miss lolly a.k.a luvfareda said...

xsempat nak pikir coz kelatey pom xda panggung wayang~

Hisham said...

cntik la layout nie...i minat purple...hehe...nti i jmpe wakil rakyat lipis sruh wat pawagam...k la u tk cre k

faiq said...

upin ipin ag besh! hehehe

░♥si lampu neon♥░ said...

masalah negara bila ko nak pindah maktab ko tu huhuahuahaha

ezany said...

oo.. kalau ade nak pegi tgk ngan boyfren la tu.. hehe..

mamai said...

lipis tak ada panggung wayang ka heheheh sian tak apa kau tunggu ajer Dato siti buatkan

Solehah said...

uhuk..aku lagi ketinggalan..x penah tgk x men..

blueCITY said...

SALAM Mimi...

lain kali nak p tgk movie, ajok kawan, tak pun ajoks akak, ekekek

tq singgah umah ya
xoxo

oranglidi said...

PEPALIH2.. LIPIH LA BEHH!!

zamfadliez said...

ala...aku de wit,jom kuar ngan aku!haha...aku bwk ko g bulan dan bintang..percayala......hahah..adioos..~!

fAkHrUL aYsRaF said...

lipis? wayang? hehe..x kot