.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

nO mOre ciTe kaWeN!

Monday, October 12, 2009

::salam::
...ade org da marah2 aku asyik cite psl kawen je...
...alaa ilex ar bro aku memain je...
...aku pon still blajo lgi...
...lum kemaruk mau kawen...
...xde maknanya fahrin ahmad tu nak kenal aku
...okess fine...
...enuff...
...harap ko puas ati...
...mau mengecikkan ati ar...siyes..huuuu...

59 conTenG baLik!!:

Framestone said...

waduh...sape2 yg bising2 tue ek....

out of topic--> he...23x yup lame sih xdtg blog bro... xkisah la..asalkan dtg kan... eh xminat dkt bro ke... kan bro ade iras2 jugak dgn fahrin tue

www.broframestone.com

F a N T a S Y said...

hok..
ala..lgpun kau memanin je kan.
bkn siyes pon

aku pon suke berangan2
smpi kuar jerawat
hihi

Bro_mie said...

Bro ilek jer.....bro yang lain kot! haha

Naniey said...

aik..ade org mrh ker ckp pasal kawen??

azzaliena suziantie feisal said...

huahua

cHeRyNa PiReS said...

apa salahnya ko cite kawen...kalau takde impian mane nak jadi betul2 kan...takpelah...wilex..wilex:)

kawie2020 said...

salammm...

lor..ade org komplen ker... ishk..ishk..ishk.. x patut.. x patut..

tulis le ape yg ko suke.. aku enjoy setiap huruf yg ko tulis janji ikhlas dari ati ko..

take care

EIPUL said...

huhu.



siapa yang marah ko cite kawen2 banyak2 tu?
meh piat telinga dia~

kehkeh

JMR said...

hahaha..aku aminkan ko dpt kawen ngn fhrin ahmad tu..aminnnnnnnnnn...t jmpt ak gk ek..:-p

widda_me said...

hahahaha...nak kahwin pun kena marah...x kahwin pun kena marah..cakp kat bro tu itu prncgn awal...dpt ke x fahrin kat scha or mimie itu hnya tuhan yg thu..heheheh

minTanG_teLip2 said...

ENCeM cGt keP fAhrin AhmAd Uh. . hAIsh~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

halamak dik
saper marah kamoo?
sabor2 yer...

lepas ni citer pasal makan2 lak

kekkekkeke

Manusia said...

ada jugak ke orang marah huhu..
pelik3!!

♥chentaMAYA™ said...

uish~
kenapekah?

~0~ said...

cite je..bro xkisah..hahahaha...

relevan said...

Ishk2 mimie..sapa yg bising2 kat mimie tu..? bg tau uncle ek..

mamai said...

citer ajer la tak salah pun..mana tau ada rezeki nanti

misz benida said...

ek ele..
rlex la wei..
suka ati ko la dh ni blog ko..
kalo org tu xsuke,tu pnya hal la..
ish,aku pling bngang ngan org cm gni.
seyes!!

Solehah said...

alololo..sapa yang melukakan hati cik heppie ni..ignore yg negatif tu k..

en_me said...

good luck on your study kehhh..

b'dol plangi said...

camne ko kecit kan ati mimie?

gendam dalam ayer asam ke?

hakhakk!

jai@jezz said...

citt.. fahrin ahmad tu nk kenal aku la... =P

oranglidi said...

tulis je ape lu nak.

sebab ni kan blog lu. jgn layan sgt kerenah depa tu..

Boneka tak sakit said...

AKU LAH ORG YER!! WEI ORG RAMAI AKU LAH ORG YE!!!
WEII.. AKU LAH ORG YER!!
CEPAT RAMAI AMBIK BATU REJAM!!! :p

wei.. pelangi indah! :P
ko nie poyo gila! jgn lah emosi beb!! awek emosi sgt tak mantap lah beb!
hahaha... yelah! aku rasa aku slh! walaupown pandangan aku hanya tajam! dan pedas! tapi aku dah balut dgn gula2 kapas apa!

ko serius sgt asal! :P
aku pow selalu berangan2 apa! hahah


yg aku komen tu patut ko ambik positif!
aku selalu rasa ko mcm terlalu berasa sedih pasal cinta!
aku rasa ko takperlu la pk sgt!! ko bdk lagi ko masih ada banyak masa. jgn Give all your heart to love! tu langkah pertama tuk gagal!

apa2 pown aku ikhlas lah mintak maaf! sebnr yer dlm hidup nie kita ikut hati kita je! takyah pk benda2 negetif yg org lontar kan kearah kita!
dan kalau korasa aku punya komen negetif DAH TENTU AKU BERSALAH PADA KO! atas dasar tu aku mintak maaf!!

okay tu jelah! aku taknak jadi penulis jemputan! ko! hahah rilek lah pelangi!! why so blue? bukan ke warna warni!!

Uruchimaru @ kf said...

agaknye org yg bising tu syok kat kamu kot..emm =)

damaiinx said...

mak..ai,
mcm..mrajuk
jer...

dowang,tuh..
xmemahami....hati
mimie...yg suci tuuu
he3....

xpe...
org,kat sungai phg ader..
wahaaa....

siti murni said...

Wat dek jer..i x kesah u cite kawen ke..cite ape ke..i tetap baca blog u..i rasa nk komen, i komen..i tak nak komen, i diam..:-) jgn majuk2 k...org tu saje gurau2 dgn u tak...?

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

ler...suka hati kau la nak tulis apa kat blog kau..apa yang depa kecoh??depa rugi ker kalau fahrin nak ngan kau??huahuahuahuahuahaua...

sophie said...

alaa..biarlaa.. blog kite..suke aty laa.. x suke jngn bce.. hurm..

lieya orange M.I. said...

...alaa, cian nyer kene marah...
...citer pasal kahwin pun tak blh kaa...
...entry merapu pun, still enjoy kan org lain...=)

sI tEDI said...

bawak bersabau!!

sI tEDI said...

tekak aku masih tidak dapat menerimi ini sushi!! :)

p.i.n.a.t. said...

aihh..sape yg mrh tu??
kijam ahhhhh~

misS aCha said...

de plak yg nak marah kamu citer pasal kawen...
blog kamu suka ati la nak wat entri ape pon kan...

sabau jerw la mimie..

BuLaN iTu aKu said...

laa
saper yang marah2 tu??
dengki la tu

Aku Beskot™ said...

bia kn je cekgu..
ni bkn blog dorg..
asal nk sebok..
kalo x ske..
xyah bace..
abes cte..
hehe..

chokio_nia said...

aloh..apsal tade dah??cte je la weh..biar je..die jeles tu ko ngan ske fahrin..huhu

mazhad said...

kau ialah org plg rajin komen yg aku pnah tmui...huhu...tq atas komen2 kamu...

miSs siv said...

mybe bro tu jeles ko suke kat fahrin kut...
hahah~
jgn ah kecik2 ati..
nty aku belanje ko keh!
=P

arque said...

duh.jangan lah merajuk wei.takpe2.aku sudi dengar cite kahwin kau. ;P

arque said...

selamat pagi btw.
chill okay.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

cayanggggggggggg

masih mengecikkan ati ker dengan orang yg marah kamo0 tu ker?

tak mo sentap2 k....

=] mai akak belanje MEKDI mai....hehheheh

dotblogspotdotkom said...

ala... relek la... sape yg marah2 tu.. dia jeles kot.... sbb orang minat kat kamu kot..huhuhuhu

biar la.. aslong apa yg kita buat.. tak ganggu orang.... biar la... nak puaskan ati seme org?.. emm tak termampu nye de...

susah2 sgt.. jom kelau deting dengan pakcik... huhuhuhu ok tak idea tu...hulaweyyy kang ada org jeles plak kat pakcik yang hensem tahap gile kentang nih,....

rizwan's sweetheart said...

La... sapa lak yg marah2 bl ada citer pasal kawen ni? rasanya entry2 pasni memang harus ckp pasal kawen sbb dah mula masok musim keje kawen

Shafie said...

aik cik mimie pon kecik ati ke..
sabo k :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..xpe lgpun fahrin ahmad bru pas putus cinta de chance la..he3..

ZARA 札拉 said...

kang buat entri cerai berai kang baru puas ati orang tu gamaknya~

Kartika Amira said...

berabgan tu best. just ignore ape yg orang cakap kak :)

e. indah said...

jgn gadoh2...senyum jerr... : )

HEMY said...

meh aku babap laju2 itu org...

sha89 said...

huhu...fahrin dh single skrg...so bleh ler kite rmai2 smbung berangan wakakak!!

cookie devine said...

Pedulilaa apa org cakap.

NoreLL said...

relaks la....
mude2 rumaja lg...
blja..blaja dolo.
ade rezeki..kwen..kwen je...

yg penting
kita HAPPY dan ENJOY....

blueCITY said...

walimatu urus,
anda dijemput kemajlis kawin blablablablabl....

kena gak citer bab kawen hokey?
kekekek

Encik Azizan said...

lps ni ckp psl kawan plk..ngeee

hidayah said...

kahwen je betul2 biaq puas hati hhiihihihi

SCHAKEYRA said...

oi budak, apa ang pdulik dengan malaun tuh.. pdulik kan, tulis jer per ang nak tulis, bukan dok ngumpat hal orang lain pon!!

kalau budak tu pompuan, dia jeles kat ang sbb ang lagik cun dari dia, then dia takleh ngorat fahrin...

kalau jantan, sah2 dia syok kat ang...

for that human being ker, creature ker, whatever spesis ko, aku warn, skali jerk takderk banyak!! tak payah sesebok hal orang lain... kalau tak suka, tak payah baca... gi mampos, kubor masing2.. okeyh??

Hisham said...

klu ade jodoh x kmane..ape slhnye citer psl kahwin nie..ok ape???kan2

arnamee said...

akk suke, ramai suke, takkan seba sorg jer kamu ngalah.nanti dah khwin betui2, kena story gak tntg khwin, takleh elak.;p