.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

ceRiteRa meRapU meRabaN cAMpinG

Saturday, October 24, 2009

::salam::


...entry cpt2 malas nak taip panjang2...
...masih dlm mo0d letih huhu...


...tyme camping aritu byk tol perubahan aku dpt...
...suara aku yg ala2 mariah carey...
...da brtukar mcm org bisik dlm kelambu...
...romantik kan...
...aku totally ilang 99% suara huuu...
...org gi camping aku g karoke kot...


...2nd, muka aku yg da mmg itam da mcm belakang kuali...
...itam jgn ckp la hadoyai...
...mau 2-3 bulan nk normal balek...
...pasni pakai purdah ar kuar...


...jumpa babi hutan face 2 face...
...konpius gak aku nak lari ke dia lari dulu...
...aku da cuak matila nak samak tpi naseb dia blah dlu...


...tdo kul 5 pgi tiap ari nak siapkan gajet...
...bersepah buluh sana sini...
...da mcm penempatan org penan lak...
...buat khemah chantek2 curi2 lari tido dlm surau gak...


...da la cita sikit2...
...gambo aku x amek malas bwak kamera...
...nntila kalo membe aku ada aku tunjuk...
...okes mau sambung qada tido yg tertunggak...


psst : layout pelangi ada prob tpaksa dlupakan dlu wuuuuuu....demm!!!

44 conTenG baLik!!:

oranglidi said...

WAHHH! LAWANYA LAYOUT NI!

nmpak canggih plak. hehe

oranglidi said...

hahaha! jmpa babi utan plak dah.. lu patutnya wat rilek je. die x kacau orang pun, hahaha..

tidur dalam surau? x camping lgsuung.. bek g kempen plihanraya.

sharamli said...

babi hutan?
bt0l ke ap ni?
lari zigzag la....
ha

cHeRyNa PiReS said...

ape babi utan tuh wat kat ko? hehehe...geli plak ati aku...

selamat berujung minggu..
arinieh aku posting gambo jenab je:)

F a N T a S Y said...

hoh.
pengalaman yg indah tu jmpe babi utan
rugi kau tak bwk kamera bole amik gmbr sesame
pastu boleh sengih2
hihihihi

nabilah_2908 said...

haih...nasib baik view blog ni dulu..sebelum tukar layout blog..if tak...dah sama kita nyer layout..hehehe...cantik (^_^)

Framestone said...

yeh2 mimie dah balik....
sampai terkedu2 xbersuara ek bro sambut kepulangan mimie he..23x (sedangakn mbe tgh xbersuara gitew)

mesti babi hutan tue pun confius gak,,,, nk stay ke nk larik he..23x

out of topic--> ala mimie marah bro... jgn la marah...eh gatai cuci mate je...bukan gatai nk tmbh 2-3 4 he..23x

www.broframestone.com

Aku Beskot™ said...

p camping ktne??
seb baek babi utan tu x kejar ko..
haha..

nobuta said...

pengalaman tu, tahniah la sebab jumpa babi tu.hehe

relevan said...

Lawa rumah baru ni..

ringo said...

eh beznye jumpe babi hutan.
mintak otograp tak.
haha

imHepPie said...

[oranglidi]
adess tdo surau la besh buleh sambung ngan qiamullail...x ke berkat tuh...

[sharamli]
uihh btol la..lari zigzag camnanya jalan yg lurus kan ada..hoh..

[sis cheryna]
kami saling berpandangan saja sblm dia blah aahaha...

[fantasy]
tuh la pasal rugi x bwk kalo x leh sengih sesama..pastu matila aku nak samak mana nak crik sungai tgh2 mlm tuh...

[bro framestone]
tau xpe dua2 sama terkedu mana mau larixx dulu haha..

[ko beskot]
camping dlm maktb gak..maktb ak byk woo babi utan adess...kalo kejar aku kejar balek haha..

[nobuta]
tahniah??erkk patut ke aku ucapkan maceh haha..

[uncle relevan]
maceh eh..

mamai said...

wah dah tukar layout baru ker cantuk tu

ZARA 札拉 said...

lawa layout kamu!

aku tak puas hati, nak gak gambor kamu camping!!

nak jugaks!!

Cik Cookie said...

Vavi hutan?nape xlastik jual kat orang suka makan vavi.mahal oooo...

jai@jezz said...

hahaha.. sian ko yerk.. confrm letih x ingat donia... weih.. nt tempek ah picture.. :)

Nine said...

hehe..Mimie jumpa bab* hutan ek..

dia tak ligan Mimie ka ?

hehe..

ekopelancongan said...

wahh!

berwajah baru n mudah nk ekses..

nk tanye sket..

tu ari ko gasakkan x utan haku??

hakhakk!

HonEyBuNNy said...

alamak...takot nya........nasib baik dia blah dlu.....waa..ila xbarane ah msk utan..jmpa monyet pn ila da takot..hihihi

Afzainizam said...

Salam dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Camping foooyooooh best nya tapi nape tido dalam surau... haaa muka ko daah jadi hitam.... ok lah tu baru lah cun... orang putih pun dok berjemur tengah panas pasal nak hitamkan kulit....

aku rasa babi utaan tu nak berkenalaan lah ngan ko... tapi bila dia tengok muka ko yang itam tu di takut tu yang dia larik dulu... tapi jangan buat memain dengan si babi utan tu kalu dia kejo ko tak cukup tanah ko lari tau...

selamat tidur ye.. aku rasa ko amat merindui tilam bantal bucuk ko tu ....

misz benida said...

tkot x muka babi hutan??
hti dgn h1n1,

zaradgreat said...

smart2 layout!
hhohohohoo

.rafiq. said...

mk oi jmp babi utan lagi. nasib die tak sondol kau.haha
tak jumpe jejaka penan ke?hehe

zamfadliez said...

haha..nk taw nape 'baby' tuh larik jmpe ko?sbb dlm fkiran die 'almk,mnusia..larii'..haha...~!adioos...~!

arque said...

wouh.jumpa babi hutan tuu.
ade jumpe siput babi? ;P

chokio_nia said...

2-3 kali aku refresh tgk mane g pelangi ko..takot salah page..ahaha..

bes pe cmaping..penat tapi serunut..woot2

jejaka anggun said...

jumpa babi utan kat dlm utan tuh perkara biasa... kalo jumpa babi panggang tuh luarbiasa sikit.

kawie2020 said...

tido kt surau mane aci kire camping..hahahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

layout yg baru i like...

my feveret kaler tu..

purple...

sI tEDI said...

babi hutan pernah lalu depan rumah aku.. selamba kodokjek.. bau.. masyaAllah..

HEMY said...

ahaha..kalau wat katun pertmbungan babi ngn ko..mesti kelakar...dua2 kompius..aahaha

ezany said...

ala.. babi hutan reti lari straight jer pun.. haha..

Adjla Hafizin said...

cmping mmg best..
tp aku xske kalo nk berak.
adoii..
kne than r smpai balek umah.
hahaha.

Hisham said...

salam...asal x bawak lastik???babi tkt kene lastik...len kali bwa k...k la,u tk cre..poye je..last2 tido gak dlm surau...sori..

Frodo Baggins said...

heppiee ~

ko jumpa vavi?? perghhh .. aku dapat tgok kat zoo negara isketambola jer. ko leh tgok live tu! clap clap clap .. tahniah .. kakakaka


seb baik beliau x g raba ko, mau kene samak sekali harung mandi ngan air bunga!!! kakakakaka

Manusia said...

wah rumah baru..
lawa kot hehe

Fatt Chin Choy said...

nasib baik ko.
biasa babi hutan ganas serang org

BuLaN iTu aKu said...

dah lama tak camping..
best.. tapi kalau camping time period. OMG!!! tak selesa

mier@merr said...

wweeeewwwiiiittttttttt~~

lawa gilo layout ko...
aku suka purple..!!
nak singgah ari2 lah pasni...
nk tgk layout chantek....
ahakz...


ilham layout ini terhasil pas ko jumpe babi utan tu eh?? hee~ooppss..

Pais Chaos said...

gi camping ade jumpa adam af tak??

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

babi utan tu chumil tak???

miSs siv said...

care ko jumpe babi utan tu, cam nak gado plak..
hahaha!!

sophie said...

jmpe babi utan?? w0w,pngalaman mnarek kot!! de mnx sign tapak kaki dea x? heheheheh

AiMaN said...

HaHa~..
lawak betui laa Mimie neh!...
suke cara penyampaian Mimie...
keep g0ing... ;)
any way!..nice entry...