.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

tiPs paLing HebaT di aLam SemEstA!!!

Wednesday, October 28, 2009

::salam::

...org laen da mula exam ntah brapa paper...
...tpi aku satu buku pon lom sentuh lgi...
...erk 2 minggu tu lmbat lagi kan???...
...masih menaruh harapan mcm lagu zaiton sameon dpt soklan spot...
...adala.....adalaaaaaa!!!...

...kalo x sanggup ke tgk aku mcm ni nnti...



...sampai akhir hayat tamat exam...
...tpi aku ada tips brguna utk dikongsi...
...mungkin aku akan wt begini tyme exam...

-

-

-

-


sumber sini


...uppsss salah...
...sumpah aku x wat gitu...
...haa ini yg btol...

-
-
-
-
-
-


sumber sini

...mana mau cari soklan spot neh?????aaa tulunn...

57 conTenG baLik!!:

miEz haNeM said...

waa:0
SUDA tUkar LAYoUt MAA:)

canTeK2..
tIps2 yanG slUmbER:)

hoW R u DIK??

BuLaN iTu aKu said...

hehehhe
aku setuju dengan yang first tu

cHeRyNa PiReS said...

bagus cadangan ko...nanti kalo ada yang tangkap...diorg kecoh2. pastu abeh kena tayang peha kat semua pemeriksa! glamer woooo:)

sophie said...

bwak r toyol!!

Bintang Hati said...

salam awk..

hehheh sama la hani pon xsntuh
pon ag buku..
wahahahahha..
malasnya sem nih..
final da dekat..

mamai said...

apa lagi buat baik dengan lecture la pas tu minta soalan...tapi bukan untuk amalan

nobuta said...

meniru pun satu proses pembelajaran..aku sokong kau..hehe

mier@merr said...

cara gak tuh....

aku dulu bwk sekeping a4 tros...
selit bwh ketas soklan..
dah abes exam..lipat2 blk..msuk lam sweater...
wat muka xbesalah..dan blah dari dewan exam..
sib bek x kantoi..
klu x.. mmg x grad ar aku...
gila keji...haha


fuh...lega..grad suda..ihik..

ezany said...

gambar yg tgh tu boleh buat kalau pengawas peperiksaan tu laki2.. haha..

soalan spot..? tny kat lecturer jer la.. kalau ikut pengalaman.. salu pempuan sng dpt..

~0~ said...

meh sini nak spotkan soalan alam dan manusia...hahhahaha

nabilah_2908 said...

hoho...mn leh tiru2 time xm... ;)

Paan said...

Terbaeekkk!!!

Boneka tak sakit said...

wooohh baby2!! :P
tu je komen aku ikhlas gitu~

Lady B said...

ala diikk..relax je..kak b dekat u dulu, 5 hari sebelum final exam, leh pegi jalan2 sampai phuket..hehee

minTanG_teLip2 said...

hAa~. . .ideA Yg bAgUSh . . .wAweE~

Fadhlah said...

wow...info terbaaekkk

nadirah_nor said...

hakhak..
leyh digunepakai utk final next sem..
(nape late post entry yg nh??? klu x leyh gune aritoo..)

Solehah said...

huhu..jangan tak buat..pesann baik punya ni..

saya said...

hehehehe gud luck final exam taw..

sI tEDI said...

ko buat cadangan yg pertama tu jek.. aku sokong!

widda_me said...

tulis stu badan lah...pastuh gi toilet...
bleh tgok jwapan...
pastuh blik dr xam sental stu utk jawapn next paper

kawie2020 said...

hahahaha... tips meniru ek...
bw je nota letak atas meja terus... nanti bleh rujuk...

errrr... kat meja pak guard...

hahahahaha...

blueCITY said...

salam dik,

heeeeeeee
akak dulu2 try gak wat soalan spot, tapi bahaya dik oi. kalo kena ok lah, kalo tak? kantoi! blank taw.

so, buat semua soalan2 contoh, baca semua. heeee

good luck ya

ringo said...

eh mane boleh tiru time pekse.
tak baik tau.
gile skema tak.haha

arque said...

cari orang yg jual paper.lepas tu beli.senang. ;P

Liyana said...

haha..macam2 benda nak buat bila exam menyerang jiwa...

shima said...

aku pun ala suam2 kuku je sntuh bku..haih~ risau aku..isk3..

cybernetic88 said...

muahaa. wt je tulis kat peha tu. tp kang nmpk aurat pulak. haha. tulis kt tngn sudah =)

chokio_nia said...

part bawah tu, aku de cte..tapi panjang la plak kalo tulis cni..kalo nak tru pon, jgn sebijik2 ah..=)

Razman said...

haha..aku suka cre selak skirt tu..klu aku jd pengawas peperiksaan, aku biar je..win-win situation..ko dpt jwpn, aku dpt cuci mata..

Manusia said...

bawak dadu cam aku haha

p.i.n.a.t. said...

alaa..
lmbt lg 2 mgu..hehehe~

Farhana said...

Haiyooo.. Blaja laa blaja.. Apa ini mintak soklan spot.. Nak kene babab ni.. 2 mggu tu pojam celik jek dik oi.. Hohoho.. Saje jek tkutkan.. ;p

~ menaruh harapan mcm lagu zaiton takpe, jgn jadi mcm zaiton tu sudaa.. hahaha..

ticnube said...

walaweii... lg 2 weeks ke.. beshh nye still leh elax... but then nnt kite org dh abis.. nko la plak . dok struggle... muheheh.. anyway.. gud luck for advance erk...

Nabila Abdul Rahim said...

hahahaa...time 2 stadi !!stadi3!!
hunggah hunggah hunggah !!

maiyah said...

jeling2 bleh kot

Pais Chaos said...

klau malas kasi rotan ini budak!!

HEMY said...

aku tak tau la kume aku masuk ke tak tadi...tp dulu aku pn bukan jenis yg buleh stadi awal

Jard The Great said...

ahaha.. gud luck exam! kalo nk tiru pon.. pandai2 la. =p

relevan said...

Uncle dulu sebelum peksa mandi sungai terjun tiruk..

damaiinx said...

hi...
mimie...
wei...peha tu
mggancam lak..he3

cari gang..
tandas...
beb...wahaha
besa..tangkap bdk pekse

Framestone said...

wadh jgn la selak2 mase jawab exam... nk tips dari bro x??

bro dulu exam xpernah study pun...lg setgh jam nk exam baru selak2 note..then masuk dewan exam terus je jawap dgn penuh berkeyakinan...

n alhamdulilah, ok je resultnye -amin-

jgn push2 diri... hargai ilmu yg dah ade dlm kepale.. jgn sampai xterkeluar pulak nnt

out of topic--<> he...23x aminkan jugak...knpe ramai yg tidak berani nk berpoligami sedangkan berpoligami itu memberi faedah buat mereka di syurga nnt... he..23x

adakah mereka terlampau menumpukan kebahagiaan di dunia sahaja even sekdar seketika

Ben Sedqi said...

memula rasa nak study....lepas tu on laptop....ada plak wifi....klik mozzila.....akhirnya tenggelam dalam lautan tenet.......hehehe

DilOt said...

nak kene babab ni ..hehe..

laki cikgu kimia said...

kat peha? umak aih..

oranglidi said...

ala, study je.

Fatt Chin Choy said...

kalau lecturer miang aku rasa dia bagi lepas jer budak perempuan seksi tu

aNiSa hANg tUaH said...

kau goda lect kau!
haha
baru masyuk nak dapat soalan sepot

~amy liana8886~ said...

hahaha...ada sorg kawan sy berani tulis kat badan sndri..kat lengan ttp dgn baju kurung..giler kan...

AiMaN said...

harap awk buat ý terbaek bila exam tiba nanti... ;)
klau bleh jgn laa meniru,awk tetap akan rugi klau awk meniru...
membebel ke ape aq neh!..haha~.. :p

ekopelancongan said...

alahh..

apa nk giso mimie..

fail dlm tgn..

pass belom tau g..

hakhakk!

zamfadliez said...

wow!petips tuh aku da ghuen tapi kberkesananya hanyer 16%!hahah...study hard ok,study smart better,adioos..~!

Ftyyhahh said...

2 minggu tu kejap je dik! ;p

arnamee said...

Salam..

alaolo dik.
mak akak ckp yg penting bce .
nanti mse buat bygkan jer.

okke gak, tadap tinggi gak.
pe yg tinggi ntah. ekeke.

syg, all the besh ea;p

hidayah said...

meniru tu best !!

hehe...

tp ati2x ya...

BLACK DIAMOND said...

weh studi semau arr.. x men arr.. soklan2 spot nie.. gagaga... =)

░♥si lampu neon♥░ said...

hehehe penah buat ke ? huhu