.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

maKtaBku sYuRgaKu??????

Friday, October 30, 2009

::salam::

…adoyaii…
…apsal da disiplin makin ketat neh…
…kunun senang nnti buley praktik bila da ngajar…
…alahaii rasa mcm duduk plkn…
...maktabku syurgaku??? xde maknanya...

…kul 8 lewat kuar hostel kene tulis nama...
...even kuliah xde pon xley dok hostel kene gi klaz gak...

...ape kes???...

...biar la nak dok bilik pon bukan aku nk mencuri huuuu...

...lepas kul 12.30 tghari bru ley masuk hostel...
...kalo x tercangak la dpn tu tunggu guard bukak gate...

...stadi week pon kene gi klaz weiii camana nk stadi neh...

...skang pengarah da up dia pon join muka buku *sila baca fesbuk* ...

...so xley la nk mngutuk dlm muka buku lgi adess...

...sumpah aku x brani add beliau huhu...


...memula pasang cctv kt pak guard aku ley trima lgi...
...skang pasang cctv kt hostel dak laki lak...

...uihhh keje gila neh...

...silap2 pasni pasang kt hostel pompuan lak...
...sila la kalo mau tgk aksi guru pelatih terlampau...

44 conTenG baLik!!:

arnamee said...

Salam adik.

alolo. ada yg buat salah la tu.
dlu cm tu juga sebab ade yg curi masuk.

huhu.jgn la smpai wujud adegan terlmpau tu pasni. eheks.;p

Jard The Great said...

ahahah.. dlm fesbuk aku pon.. da ada boss aku... haji tpt keje aku pon join.. pastuh seme opismate aku ade..

mmg tak leh nk kutuk2 da boss2 dlm tu..

cHeRyNa PiReS said...

sebab diorang nak disiplinkan cikgu sebelum cikgu2 disiplinkan budak. ko kena tgk bila kat sekolah, ada cikgu yang baru 2 bulan ngajar dah suka ati tak gi sekolah. alasan,"saya tak minat jadi cikgu benarnye...dulu mak saya yang suruh jd cikgu."

sabar beb...keje tuh ada package. package keje cikgu ialah disiplin:)

mamai said...

bahaya cctv tu selalunya di salah gunakan...

relevan said...

Ingat rumah ku syurga ku jer..Maktab ku Syurga ku pun ada..harap mimie menjaga segala kerukunan didalam Maktab..

widda_me said...

mimie si guru terlatih melampau..heheeh

btol ker praturan ktat gtu....smpai hati diorg wat cmtuh

nobuta said...

pasang cctv. canggih sekali maktabku syurgaku itu.

p/s : nanti pengarah jadi follower kamu, lagi la kamu tak boleh nak kutuk beliau haha

nobuta said...

pasang cctv. canggih sekali maktabku syurgaku itu.

p/s : nanti pengarah jadi follower kamu, lagi la kamu tak boleh nak kutuk beliau haha

Mr PenyuBiru said...

err.. nnt kalu dah pasang cctv kat hostel pompuan,bagitau yer.. aku nak apply keje bhgn monitoring cctv.hik3..

Solehah said...

uih..kalo pasang kat hostel ppuan tu makna lain tu..apa la..hiskk..

hidayah said...

biasa la yang...
perempuan...

sabar je la..

cybernetic88 said...

uihs. bahaye pasang cctv tu. hahaha. skng kowt dah ade aksi gay terlampau. hehe

Cik Cookie said...

kita tunggu clip "aksi guru pelatih terlampau".

aNiSa hANg tUaH said...

erm.
baru ku tau cmtu rupenye keadaan kat maktab

heee,,,,

JMR said...

disiplin comes 1st cikgu cikgi skali ye..CCTV kl psg kt hostel gurl pon ok wht..tak salah kan..hahaha

Farhana said...

Hohoho.. Maktab mmg dahsyat.. Disiplin sgt depa utamakan.. Adikku juge di maktab.. Ayahku juge pensyarah maktab.. Strict ooo.. Nak wat camane, kamu kan bakal guru.. Heehee.. ;p

dotblogspotdotkom said...

uhuhuhu nice template.. nih dah secantik pelangi...hhuhuhu

hang p check kat toilet pompuan tu.. mana le tau kot2 ada cctv kat situ... nanti pakcik le pelangan yang borong cd guru pelatih terlampau ...huhuhuhu

joegrimjow said...

nak apply jadi guard la pasni

♥chentaMAYA™ said...

ko maktab mane eh?

nadirah_nor said...

ahaks..
pengarah yg up to date..
ni yg nak add dia kt muka buku<3

sI tEDI said...

he he he.. oklah tu..

nanti nak jadi cikgu boleh disiplinkan murid.. jadi cikgu disiplin pun ok gak. ekekekek

siti murni said...

uish..pasang cctv kat guardhouse tu acceptable la...neh smp ke hostel tu dah macam mengganggu privasi dah...

ekopelancongan said...

salam kembara mimie..

agaknye dowang nk tren kowang supaya x janggal bile dapat masok AF9 kot..

hakhakk!

mier@merr said...

ekeke....

universitiku syurgaku

~pak guard malas nk jln2 g wat pemeriksaan kot... tu psl pkai cctv..leh dia dok diam je usha monitor..hehe

BuLaN iTu aKu said...

munci la kalau kene peraturan macam ni
macam budak drjah 6 je...
kang makin banyk pulak cd video terlampau kalau pasan CCTV
memang keje gila

kawie2020 said...

kalau terdesak jadi jer guru pelatih terlampau.. aku bleh jadi penyokong guru terlatih terlampau..hahahaha

sharamli said...

k...jgn wat aksi lampau kt sk0lah cm dulu da tau

SCHAKEYRA said...

betoi ka pengarah hang ada muka buku!!

SCHAKEYRA said...

betoi ka pengarah hang ada muka buku!!

kersani said...

hahaha!

boleh ke pasang cctv kat kat hostel at the first place?

hehe. sabarlah. dugaan semua tuh.

:P

kikiki. kalau mampu tahan, tahanlah yer?

hua hua hua!

Abcdeftyyhahh. said...

hoho. itu dah melampai~~~

chokio_nia said...

uiks..gle ke hape gtu??mang tade privasi langsung ah kalo pasang cctv..heh

edda(",) said...

mcmane la life bebudak lelaki dgn CCTV tu eh.. huhu

Fatt Chin Choy said...

dilarang balik bilik awal sebab nak suruh korang studi kat lib ler tu

keke

p/s: bg aku fb pengarah tu.. nak add. haha

jejaka anggun said...

bestnyer. x terasa cam korang dlm rancangan realiti tv ker?

Nabil Fizri said...

bakar je maktab lu

EIPUL said...

entah2 korang masuk program realiti baru.

Cerita pasal kisah hidup terlampau budak maktab. Wahaha.


Famos tuh. Tak gitu?

mOhd irWAn said...

ha...kena kawal la tingakah laku ko pasnie...hahaha

zamfadliez said...

ala..besala..waktu kerja kn mase kelas tuh?so kene okut la..aku pun same daa...blja,lagi pening..bukan tulis nama jer,kena punishment skali!haha...military life,so......ikut jer la khendak orang atsan,lame2 biasa la. kamuu sume xpercaye tgk la nnti..~!hehe...adioos...~!

BLACK DIAMOND said...

ni da dianggap pecerobohn privasi.. nanti kuar plak vcd guru trlampau.. gagaga =)

cik farra said...

add jela fesbuk dy . hehe . ley suh dy komen gmbr kew :D

cikgu pelatih taley merunggut , t ank murid ikot sama :DD

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

alaa....tak bestnye maktab...

sha89 said...

perghh!! kalah PLKN ni...

saba jelah weii...xlama pun duk stu kn...kna jadi budak baik jelah ek korang smua hehe :)

SaFu@n said...

kah3..ipis xde pon..wawa...awek gua disana mcm ne la eh