.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

aNak pakCiK kaMaLudiN

Friday, October 9, 2009

::salam::

amaran : entry ini adala berbentuk edisi pendapatan korg...

demm ntah setan mana kaco...
idea nih dtg tyme tgh smayang tdi lak...
hampir 4 bulan sudah aku berbelog secara amatur...
malah dah pon jadi penagih tegar dunia perbelogingan ni...

so aku mau tny pendapatan korg la...
x kira la korg kenal aku bru 4 menet ke, 1 ari ke, 7 taon ke...


pandangan kabur korg aku adala wanita gadis *bwekkk* jenis apakah???

...

...


--> ganazz gila babas dipenuhi perasaan kejam x hengat dunia punya...ke?

MySpace

--> supan santun penuh ayu jadi rebutan idaman ibu2 mertua semalaya *blushing*...ke?
(ekceli sudahpon dimiliki Fahrin Ahmad!!)
(jgn kuciwa eh ibu2 mertua semalaya)

MySpace

--> gila2 disertai kesengalan melampau tahap dewa jurus tertinggi...ke?

MySpace

...dan byk lgi ke? dan ke? yg x tertaip...
...so bgila pandangan kabur korg eh...
...kalo tny diri sendiri...
...dgn penuh keyakinan kompom muktamad tanpa sebarang talian hayat...
...mestila aku yg no 2 tuh..enuff!!!...

aku tau korg stuju ngan aku kan??kan??

47 conTenG baLik!!:

sophie said...

gler2 kot.. tp sempoy.

F a N T a S Y said...

aku rase aku yg nmber due..
hahaha

kau?

no 1,3 kot..

joke je..

:P

kawie2020 said...

emmm..saya suke singgah blog u... u ade idea yg i suke n i suke bc ur comments.. tu jer.. yg lain2 blom lg tahu ngan mendalam lg..

~0~ said...

xtau nak cakap la dik...

imHepPie said...

[sophie]
adess..gilakah aku??mana de doc ckp i sehat je.. huuu

[fantasy]
kalo aku yg no 1 brgabung ngan 3 maka musnahla dunia neh..jahanam dowh..

[kawie2020]
thanz ahaha..mau tau ngan lebey mendalam??meh ikut kursus mengenal mimie selama seminggu ahaha..

[~0~]
erkk..apsal teruk sgt ke...??huhu

miera a.k.a merr said...

kakaka....sengal tp besh....
ok wut...~!!
i loike... (im not lessi ok).. ihik
aku ok je ngn ko...sempoi gitu.. xde hal lahhhh..

jijie said...

tgh nk wat pilihanraya nk cr ibu mertua ke cik mimie?hehe...

nenek™ said...

aku nk cop ko jdi kakak ipar..bole?

maiyah said...

macam pelangi, warna warni gitu :)

BuLaN iTu aKu said...

ermmmmm
ermmmmmmmmm
ermmmmmmmmmmmmmmmmmm
aku rasa tak dek dalam senarai kot
ahaksssss
gurau2 aje
ko best!!!!

messyremo said...

aku sokong aku untuk no 2...

vote for me,okae..haha

sekian..=P

Fatt Chin Choy said...

oh
ko gadis melayu bukan terakhir..

haha

Kojack de Alloohaa said...

oh gadis rpanya hg nih..muahahaha..
jgn marah ak lawak ja... ak pon xtau hg cmna tp ak rsa ak yg no 2 tu..kui3

misz benida said...

kta kenal xlama..
sjk kua prut ibu lgi..hehehe
ko gdis yg mmg *trgilakan fahrin ahmad..
nk aku lmar die tuk ko?

mamai said...

maaf pakcik tak dapat nak memandang oleh itu tak dapat nak beri pendapat cuma sedikit firasat..kamu adalah gadis yang baik tidak kira apa juga bentuk penampilan kamu

imHepPie said...

[miera]
adess aku pon x ckp ko lessi..wahaha x sanggup mak..awwww ahaha

[jijie]
haah sambil berbelog sambil mempromot diri ngeh3..ada ibu2 mertua yg sedang berbeloging ke lalala~

[nenek]
haa buleh2 sgt la tuh..aku pon da lama minat abg ko tpi segan nk gtau dia..

[sis maiyah]
tu pasal la otak pon da jadi kalerful smacam je..kdg ijau, kdg2 blue ahaha,,..

[bulan itu kamoo]
aaa penat aku tunggu byk ko nye errrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahaha..aku besh??maceh2..

[messyremo
kalo utk ko aku sukung utk sorg yg sgt pmalas n suka mensepah2kan bilik beliau buleh..

[fatt chin choy]
tu la pasal aku bukan gadis melayi terakhir ade mix cina, omputih..tu pasal la cun tahap gaban neh..

[kojack]
erkk konpius aku..ko laki kn??aiyak apsal ko ayu lak eh..awwwwww x sanggup mak nyah..

[misz benida]
aaa...aku syg ko..ko mmg mngenali aku luaran dalaman..untung de kwn cam ko..xsia2 kita kwn sjak dlm perut...xperlu lamarkan dia da lamar aku tdi..shhh diam2 okess..

b'dol plangi said...

haku gase la kann..

ko ni bole jadik jejaka gebotan seantero malaya dan singapora la mimie..

hakhakk!

nazatul shima said...

benida,tol ke ko knal imhepie time lam prot lgi?klo cmtu kite brjiran la,sal mak aku duk sblah mak imheppie time kt spital dlu.
aku rse,ko ni jnis sengal2 tpi baik hati.hehe.

Aku Beskot™ said...

ak stuju ko no 2..
gagaga..
ko mix kot..
1+2+3..
hoho..

oranglidi said...

lawak tapi pendiam depan org yg blum dikenali. hehe.

ber_uwang said...

baru ingat nak merisik.. rupanya farahin ahmad juga idamannya.. censel la mcm ni

sI tEDI said...

kena buat post mortem ni. ekekkekeke

cHeRyNa PiReS said...

pendapat sha:

anda ceria seperti wabbit2 mu!!!:)

waa..kenapa nieh...(adakah mungkin anda berselindung di belakang warna pelangi?)

relevan said...

Ok jer..layak jadi menantu uncle ni :)

Boneka tak sakit said...

aku tak berapa kenal ko pown! so aku pk tak fair sgt kasi pandangan!

tpi takat aku tau!
ko nie budk2 lagi! masih confuse aku rasa ko nie mcm nak bencinta je!!
aku agak ko tak pernah bercinta kut!
walaupown ko nampak happy gold lucky tapi sbnr yer ko sunyi je! cuma dlm blog nie je ko dpt luahkan benda yg terbuku di dada! hahaha...

damaiinx said...

hai..
fun
ade...umh

klass
xgitu..
caya,laa
mimie...
he3......

xcya,
tanya abey..
hu3...

siggplus said...

aku rasa kau perempuan jenis kuat kentut..

nanti boleh lah lawan2 aku..haha

SCHAKEYRA said...

yang sebetulnya, kamu hanyalah GILA dan CACAT...

jangan sapa deny, hahhaha~~ aku kenal dia tak kurang setengah sentimeter pon lalalala~~~

SCHAKEYRA said...

by the way, fahrin nak kan i, tp i rejek... sbb tu SCHA pun sanggup tiru nama i... wawawa~~ kira i pas kat u ngan that "scha" tu erk???

Adjla Hafizin said...

aku bru nk jdkn ko akak ipar aku..
tp ko fahrin yg punye...
mmg keciwa mnongeng abg aku..hihi.

p.i.n.a.t. said...

aku nk pilih no 3..
ngehehehe~

Uruchimaru @ kf said...

emm ketagih tahap 2 psl blog heheh btw gud luck frenz =p

Uruchimaru @ kf said...

emm ok lah tue cume tahap ketagihan dlm berblog masih ditahap 2 hehehe =p

btw gud luck ea imheppie ^-^

lieya orange M.I. said...

...gila-gila n sempoi...
...best la layan blog camni...lawak2 gila2, semua la...=)

imHepPie said...
This comment has been removed by the author.
oranglidi said...

wa bkn nujum. cume tengok cara lu pakai tudung pn dah tau. hm.

oranglidi said...

jadi, wa dapat hadiah x sebab meneka dengan betul ni?

imHepPie said...

[oranglidi]
erkkk weii aku xpenah dgr pon personaliti mengikut pemakaian tudung..teori sapa ko ikut weh..dr.padilah kamsah pon xde wat lgi mende alah nih...

erkk..adiah??ciss..brani mai la lipis aku blanja..haha kompom talak mali punya...

HEMY said...

aku rasa kau seorg yg...kuat makan

sitie said...

entah la akk rase ko ni mmg tul2 sempoi tahap giler babas..n akk suke bace blog ko...good luck...4 ur life....muahhhh....

oranglidi said...

oghang lipih upenye aok ni? hehe.

pepalih kang wa pegi. haha.

imHepPie said...

[hemy]
adess..kuat mkn??ahaha ye kot..terer ahh ko nih..maceh puji aku lalala~~

[sitie]
thanz akak...blog suka suki nak isi masa kebosanan haha..

[oranglidi]
oitt mana de aku org lipih..aku adela anak jati kedah okeh..xkan murtad punya kompom..

oranglidi said...

la.. dah tu lu cakap kalu nak tuntut hadiah ambilk kat lipis. cis. ke kedah ade lipis??

teori yg wa pakai adalah teori naluri diri sndiri. hahahah!

cntohnya kalu jmpa depan2. msti lu snyap je. haha

imHepPie said...

[oranglidi]
haha kalo aku snyap nnti ko akan terkesima ke??kalo aku bising x hengat dunia camna??ahaha..

dah aku kt lipis skang aku suh ko amek kt lipis la..kang kalo ko da sampai lipis aku balik kedah la...lalala~~

oranglidi said...

haha. wa yakin lu akan senyap sedunia kalu jmpa wa. muka wa kan bengis xterkata. haha.

cis.. kalu wa g lipis lu chow ke kedah, wa nak buat ape kat sane? xkan nak men bola tibe2?

lu bukan matrik kedah ke?

imHepPie said...

[oranglidi]
ko gi la umah penyanyi kesyngan ko ct nurhaliza tu..leh salam ngan datuk k haha..

oitt camna tau aku mtrik kedah neh..adess aku penah gtau ke

SCHAKEYRA said...

pergh... ngungkit gila ergh!! okayh, since kelihatannya saya cuma cari kamu tyme susah, siyesly!! adakah saya terlalu berkira ngan kamu... ill pay what i had taken from u, that a promise, okayh??

siyes, terlalu kecik hati!!