.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

maLaM meNjeLma LaGi

Monday, October 26, 2009

::salam::

...da 2 mlm tdo x tutup lampu...
...maka akan bertambahla bil letrik maktab upss...
...rumet balek kampung...

...tyme2 ni jgk la segala cita2 hantu yg penah aku dgr kuar...
...mcm2 bayangan gurauan ada...
...mata lak x reti2 nak pejam...
...cilakak tul...

...tapi kalo vampire jenis ini yg dtg...
...tiap2 mlm pon aku rela...




45 conTenG baLik!!:

miSs siv said...

aku tak suke citer twilight!
hahaha

eh!!
aku jumpe layout yg ko gune nih..
aku mcm nak try hari tuh..
tp ade member aku pena kate, gelap sgt..
so aku tak jd gune..

eh terpanjang lak komen..
=p

Farhana said...

Hahahahaha.. Vampire jnis cullen ni takut kot nk pi ke kamu.. Hahahaha.. Sbb dia saye yg punye.. Kuang kuang kuang.. ;p

.rafiq. said...

macam tu punye hensem vampire memang kau tak takut kan.

F a N T a S Y said...

aaaarrggghh!
edward cullen
ilebiu

best2
aku suke die ni
kitorang penaj kapel dulu
tapi sejak die suke isap darah aku clash la dgn diee
..
huhuhu

Liyana said...

Eh, boyfriend saya..

sI tEDI said...

aku suka tdo dalam gelap!! lomentik gitu

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau jgn lupa selimut kaki kau...takut ada toyol isap jari kaki kau nanti..

arnamee said...

Salam dik.

lo dier dtg, mybe siap mik gmbo gik.
ekkee;p

mamai said...

weh hantu pun nak kena pilih ker...

e. indah said...

~hahha betul tue...mcm ne tiada org takut gelap lagi

misz benida said...

xboleh!!
tu aku pnya..
sgp ke ko jdi madu aku?

chokio_nia said...

haha..aku pon rela cmtu..kalo jadi madu,ko rela??haha

oranglidi said...

apahal muka dia macam mannone goalkeper arsenal?

sharamli said...

nak kena jerit "aspuri....lites 0ff" ke ap ni?

joegrimjow said...

gatai!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ gatai eh dik...hahhah

kalau akak pun sanggup tiap2 malam dia mai.....++


kekekkekke

Manusia said...

tak layan twilight..huhu

cHeRyNa PiReS said...

aku taknak tu...aku nak jack bass je skang nieh...nak jack bass..nak jack bass...huhuhu...

imHepPie said...

[miss siv]
aku suka layout gelap senang aku nk tdo haha..aku lyn twilight tpi mau heronya haha..

[sis farhana]
aipp..jgn nk mcm2..dia org chup dlu taw haha,..

[rafiq]
ko taw xpe..asal ko jeles eh hik3..

[fantasy]
xpe kalo utk dia aku x kesah pon dia nk isap drh aku byk3 wahaha..

[liyana]
bak sijil kapel..xde kan hik3..

[si tedi]
aku da kawen kang lomentik gak la skang underage lgi huu..

[alvin xde rumah harga bape ntah]
huii..asal dia nk sap kaki lak neh...kaki aku kotor bru pas g toilet nk ke dia..

[sis arnamee]
ahaks tu la pasal kalo dia dtg bek brgambo sama2 je kan..

[mamai]
hidup mesti kena pandai wt pilihan pokcik..

[e. indah]
haha btol tuh..smua x akut gelap da..besh..

[misz benida]
utk dia aku x kesah jdi madu ko..tpi sanggup ke dia jdi madu fahrin..

[chokio nia]
alamak masuk ko aku da bermadu ngan 2 org da nih..xpela asalkan bahgia...

[oranglidi]
erkk sapekah..azman adnan aku knal la haha...

[sharamli]
lama da x dgr ayt tuh..besh2 rindu lak..

[joegrimjow]
garu,..

[sis yanie]
alaa sis kasi can la sket nk gatai2 kan haha

[manusia]
aku pon..layan heronya sahaja haaa...

[cheryna]
jack bass tu sapakah??ahli muzik??loyar??

EIPUL said...

wah dah tuka layout baru ek?



ko memang pantang dengan jantan hot kan? LOL

lieya orange M.I. said...

...best la kalo dia datang tiap2 mlm...syoknyer tido camtu...

...ehhh, kalo dtg betul2 kang, baru tau...=p

Jard The Great said...

ahaha.. aku pon rela.. aku baru ja abeskan buku terakhir... Breaking Dawn.. tak leh tido dowh.. ;p

told la hejauw said...

kalo antu cani.. kalo dia xmai. ak p cri...hhahaha

relevan said...

Vampire seket punya hensem.. :)

imHepPie said...

[eipul]
nape ko ada prob ke kalo aku suka jantan hot

[lieya]
dtg btol2 la yg dtunggu tuh hahah

[jard]
besh ke breaking dawn tuh..pasal vampire gak ke ape..

[told la hejauw]
kalo ko nk g cari ajak aku skali taw..aku nk ikot..

[relevan]
taw xpa x dpt dnafikan lgi haha

Framestone said...

sian.. nk bro temankan ke....

moh bace cite seram kat entry bro hari nie.. mne tahu kot2 malam nie xleh tido gak

www.broframestone.com

jejaka anggun said...

vampire ruper tuh kalo dtg mlm2 leh pregnant nanti dik.....

~0~ said...

xpenah tgk cite nie...huhuhu

kersani said...

hahaha! kaki twilight juga rupanya...

:D

Mak Su said...

vampire! vampire! mai ler sini, mai ler... mai ler....

mOhd irWAn said...

haaaaaa.takut la tu......

nobuta said...

mana ada.
tak wujud vampire2 ni..
unsur jeles ada di situ hehe

kawie2020 said...

hahahaha.. semua perasan; kenallah, bf dia la; dekat edward cullen tuh..

kalau ko takut kt hantu, lagila dia nk mai kt hang tau.. so buat x tau jer... opsss... jgn pandang belakang tau... hahahahahah....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

takut gelap ke wehh??

len kali beli lampu tdo...

p.i.n.a.t. said...

vampire ni aku yg punye..
die dtg tiap2 mlm kt aku je..ahah~

arque said...

kat malaysia puntianak sume perempuan ya.harap maklong.

edda(",) said...

dtg btol2 japgi baru tau.. huhuhu

Kartika Amira said...

best ke twillight? tak penah tengok pon :D

BuLaN iTu aKu said...

O... PENAKUT YE,... SAMA LA...
HEHEHEHEHE

sophie said...

suke vampire tew gak!!kiut!!weeee~

oranglidi said...

asik2 azman adnan..

imHepPie said...

[oranglidi]
ko jeles eh azman adnan kan ensem

SwEeTFoResT said...

oit....edward slalu lepak memalam kat uma sweet la...nak curi plak..

x saba nak tunggu new moon...jom tgok sesame nak????

miSs.BoBo said...

mau2...
edward~
antu yg encem~

^0^

AiMaN said...

0it!..pew ý rela ha!..
Mimie²... :D
tp,mmg encem mamat salleh 2 kan.. :p

Hmm..percaya laa sume 2,klau dtg p0n sekadar menguji keimanan Mimie 2... ;)

tp kan,ý MaN percaya ia muncul hanya sbb mainan perasaan kita semata².. ;)

wallahualam.