.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

SHARAMLI oh SHARAMLI ~peMboNgKaran BeraNi maTi!!!~

Saturday, November 14, 2009

::salam::

entry nih sengaja dibuat untuk memporak-perandakan idop sorg bloggers termana ternama...
makcik NORSHAFARINA binti RAMLI @ ROMLEE *nah amek nama penuh lagik!*
xkenal??sharamli..xkenal lagi??mmg nak kene lempang!!

aku nak bongkar kisah idop beliau sepanjang aku kenal beliau *stakat nih da 9 taon* ...
ktorg 1 skola dlu *ada aku kesah??*

...ini adela perbezaan dan persamaan aku dgn beliau...

PERBEZAAN :

sharamli lagi tua vs aku lagik muda *hahahaha bangga jap*
sharamli dak PANGLIMA vs aku dak TEMENGGUNG *panglima slaloo kalah kan?*
sharamli dak PBSM aku vs aku dak PENGAKAP *alaa PBSM ada Farid*
sharamli dorm C6A (kot) vs aku dan C6B (kot) *xhengat laa..*
sharamli dak sains vs aku dak techno *sebut techno cm gempak je kan*
sharamli dak prasan cun vs aku xprasan tpi mmg cun *ahaha..erkk salah eh?*
sharamli blogger pro vs aku blogger amatur *uhuks!*

...beliau anak murid kesayangan Ustaz Alias, Chekgu Puteh ngan Ustaz Samad
*muahaha* ...


PERSAMAAN :

erkkkk...ade ke???


...weiii makcik jgn dok gatai2 nak delete belog!!nnti ngan sapa aku nk bermanja *uwekks* ...sapa nak kumen2 belog aku neh...

42 conTenG baLik!!:

imHepPie said...

aku 1st..haha nak jugak

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

hebat..kau 1st...aku nak kenal sharamli...dia dah ada suami kah??

hans said...

baca nama dia tingat ramli burger

sI tEDI said...

sharamli nak delete blog????

gataiii!!!

HEMY said...

cara yg baik nk kasi itu budak tak delete blog..ahaha

Cik Cookie said...

berani dia delete??
Cik Cookie ada alamat umh dia.
siap dia.

Cik Cookie said...

berani dia delete??
Cik Cookie ada alamat umh dia.
siap dia.

mier@merr said...

sharamli gedikzzzz....

haha...
konpem berasap dak sorang tuh baca....
dari aritu dok ngada nk delete..
huh~huh~

BuLaN iTu aKu said...

kenapa mesti dia delete??
jgn la.. tak sempat nak kenal lagi

misz benida said...

uish..anak mrid ksyangan ustaz tu...
ko ank murid ksyangan spo??

kawie2020 said...

hahahaha.. aku ingatkan korang gaduh.. nak bg la nasihat tapi chehhh.. gurauan manja jer.. hahahaha...

paTonG kerTaS said...

hahaha
kalo aku jd sharamli,
idong aku da kembang kempis.
;p

siti murni said...

nama sounds familiar...sharamli..nt i g jengah blog beliau..

Razman said...

jantina sama kan?

Liyana said...

hehe...entry ni lawak lah

Hisham said...

eleh...u all ni same je..xde perasaan...hahaha... k la.tkcre

told la hejauw said...

hahaha...

oranglidi said...

peh! serangan berani mati ni. nanti msti ade serangan balas. haahahah/

wa pn ambik tekno.. dan LK

mamai said...

dak sha tu kalau dia delete blog memang sajerla

YobSumo said...

haha dia tak update blog pun, betul2 nak delete kot. huh.


btw click ur blogathon!

imHepPie said...

[alvin xde rumah]
beliau maseh single dipersilakanla mencoba...

[hans]
aiyak ramli beger??isk lapo la plak..tpi beger mekdi la sodap

[si tedi]
haha kan i da cakap..gatai nahh amik haha..

[hemy]
haha kalo delete gak putus kwn la gamaknya..

[cik cookie]
jum serangggg!!!

[mier@merr]
haha lgi sorg kata gatai..sapa mau tambah korum..abesla ina kene kaw2 punya haha

[bulan itu kamu]
haha cubala kenal2an..beliau itu perasan cun budaknya wahaha

[misz benida]
aku anak murid kesayangan pengetua kompom x ragu2 lgi..

[kawie2020]
ahaks!kitorg mmg manja jgn jeles haha

[patong kertas]
idung beliau mmg da kembang da kot ahaks jgn marah weii

[siti murni]
sila2 jengah bawak buah tgn skali hikhik

[razman]
aku pompuan beliau aku xpastila adess

[liyana]
lagi lawak kalo beliau baca muahaha..

[hisham]
eh aku ade pe prasaan ingin memiliki fahrin ahmad

[told la hejauw]
erkkk...

[oranglidi]
haha tnggu dan lihat..beliau maseh blom tgk ahaks!

eh lk besh pe xyah nk hapal2

imHepPie said...

[pakcik mamai]
haha tau xpe mmg sajela tuh..

[yobsumo]
meh kita wat bantahan beramai2 la

imHepPie said...
This comment has been removed by the author.
chokio_nia said...

lah..stu skola ke..rajin dak skola ko berblog..huhu

imHepPie said...

[chokio nia]
mana de rajin ktorg 2org je haha

arque said...

kahkahkah ;P

Solehah said...

kirim salam kat sharamli..ko dedahan lagi asal dia ya..ak utak sabr nak baca siri pendedahan ke 2..hehe

Solehah said...

kirim salam kat sharamli..ko dedahan lagi asal dia ya..ak utak sabr nak baca siri pendedahan ke 2..hehe

cHeRyNa PiReS said...

persamaan:

dua2 orang.
dua2 pompuan.
dua2 blogger.

hehehe...okeh?

anakcikmad said...

sure pasni xjd delete~
confirm!hee ;p

blueCITY said...

salam

uik, da gado2 manjer ke kat sini?
hahhahahah

benci tapi rindu, ahaks!

.rafiq. said...

sian sharamli.hehe
ustaz samad tu sape ek?
a samad said aku kenal.

laki cikgu kimia said...

ko da lame x banje die x..

nUr sYaZwAnI said...

sape sharamli tu??hehe

Mr PenyuBiru said...

apsal ustaz samad dibold kan tu. dioranga de skandal ek.haha..

Paan said...

Tu la psl...dulu hampir2 kitorang nak kawin dah.

Pfffft!!!

oranglidi said...

yah! LK MEMANG ROCK!

~0~ said...

baru tau korang kembar siam upenye...isk isk isk...

~0~ said...

kalo si sha tu nak delete jugak...tolong sekeh kepala dia 100 kali...boley??

Eazy Izzuddin said...

la...
igt mara ke ape...
rupenye x mo kasi delete blog
isk3....

please sharamli jgn delete blog

Framestone said...

meh la pulak wat pasl bro... yg membosankan nie

www.broframestone.com

pijah@hakuna said...

owh kawan si sharamli sengal tuh upanya. patut aku rasa cem ada persamaan sengal+sewel dia*jgnmrah ;).