.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

aNaK LuaR niKah..isK

Friday, December 11, 2009


::salam::

...pada suatu ari yg ntah aku pon x hengat bila...
...adik aku tetiba sembang topik anak luar nikah...
...kesian btol bila pikir...
...kalo kena rogol tu len cita la...
...ni yg mak bapak jenis layan pil kuda ektasi segala tuh...
...cam cilakak ja x pasal2 anak tuh yg trima segala...

...tpi cuba tgk dr aspek len... *apsal cam nak berfalsafah lak neh*
...prasan x kalo anak luar nikah besanya senang je nak lahir...
...dlm toilet dlm bilik selamba je mak dia branak sorg2...
.,.xyah bidan doktor puan segala...
...kalo yg da kawen neh kdg seploh doploh taon pon lom tentu dpt lgi...
...pastu anak luar nikah nih biasanya chumel2 ya amat...

...sila jgn salah anggap...
...motif aku bukannya nak suh korg dptkan anak dgn senang dan chumel dgn cara luar nikah...
...pelempang sbijik mau...
...maksud aku ada hikmah kot Allah jdikan cmtu...
...pandai2 la pikir sndrik...

...skang aku makin suka budok kecik...
...adakah ini bermakna seru aku utk kawen da sampai ahaks!!...
...kalo nak buang anak luar nikah tuh bgi aku jela eh...
...sediakan surat branak duit, pampers, susu skali...
...mungkin kalo da kaya besok2 aku nk bukak nursery sendri...
...tpi aku suka maen dak 1-2 taon ja..
...kalo aku sepak terajang cubit pon dorg xle ngadu lgi hahahaha
*gila jahat gelak* ...

52 conTenG baLik!!:

imHepPie said...

1st!!

sophie said...

nk sepak terjang? bhaya tew!

Kartika Amira said...

haha sanggup gadai maruah demi orang tercinte. heh

hans said...

haih
kesian budak2 tu
mereka xbersalah
yg salah mak bapak diorang

Wanita Itu said...

sayang..

kakak setuju..

ada orang yang lahir anak luar nikah..
ada juga orang yang sanggup gugurkan anak..

orang yang macam kakak, nak sangat anak, tapi tak dapat..

gugur pulak..

kan dek..

:(

maiyah said...

yg salah makayah tapi budak tu wajib kita bik tau.. sian tu.. betul tu ada hikmah disebaliknya

nursarah87 said...

mak kepada kawan aku ada jaga anak luar nikah, mmg comel giler budak tu umo setahun lebih..comel!

tp cam kesian sebab mak dia tak moh kat dia..huu..

sayu=pilu said...

weh aku pun suka baby2 nih tapi bukan baby berjanggut ok....hehheehheehheh

thanz selalu komen aku...tapi kekadang aku komen kekadang aku jus jd silent reader ajer..sory

hisham said...

masenya dh tibe...jgn dok milih sgt...hehe

Amieynna Amin said...

salam..
setuju2!
actually sume baby yg lahir mmg chumel2 belaka..
coz dorg bersih suci tanpa dosa..

_salam singgah_

Shafiera Shazlin said...

my family amik anak angkat anak luar nikah...lelaki...sgt2 comel
cam cina sbb bapak cina mak melayu.
diorg buang anak mcm tu jew....

kena pndai bentuk anak luar nikah...
sb if dr keturunan x baik...mmmg x baik la bdk tu...
kesian sgt2...

dmx said...

waaaaa...
ngerinye....dega
hrp,p0mpuan baik tok lelaki baik n sebaliknye....hu3

Farhana said...

Jom jom jom.. Kita kawen.. Boleh ade anak sndiri.. Anak kita leh main brsama.. Kanssss??? Hehehe.. ;p

~ penah dengar psal anak luar nikah ni di akhir zaman akan memimpin satu agama baru..

sI tEDI said...

Allah mempermudahkan perjalanan ke dunia bagi bayi yg tidak berdosa

misz benida said...

wei,cmne ko blh jdik org 1st kome..xadil tol..ptg tdi mmber aku gossip2..die ckp kwan mak die punya ank,umur 5thun kna rogol dgn suami pngasuh die yg digelar sbgai atuk..sdih tol aku dgr.

oranglidi said...

woi! first kat blog sndiri plak!

hm.. makan budak!!

oranglidi said...

woi! first kat blog sndiri plak!

hm.. makan budak!!

Abcdeftyyhahh^^ said...

nafsu diselangi dgn syaitan. nau'zubillah~

i'msosupernotcool said...

budak setaon dua beb..
agak2 la..

zaradgreat said...

dah nak new year nih mesti banyak lagi pembuatan anak luar nikah nih..
peak time diaorang,,
valentine,,,
ish3
teruk2

mintak dijauhkannnn

fiD said...

tahniah ko 1st d blog ko ni,ohhoo

emmm,kes anak luar nikah nie dah berlambak,,,

YG paling ngeri adelah kes anak luar nikah dari seks tabiie ( sumbanh mahram), nauzubillah...

ezzati said...

kesian dgn baby yg x bersalah tu..

Kaito said...

biasalah...dah akhir zaman memang macam tu kan...pandai2 jaga diri je la

ツ ZatiL e-OneNiey said...

hohohoh..
btol tuh weh..
dorank senang buat anak..
bile anak dh kua gi buang..
wat the fruittttttt!!
kesian baby yg x b'salah tuh..:(

p/s : weh..nnti klu ko nk bukak nursery..leh la join venture gan aku..ahahahaah~~~~

nabilah_2908 said...

hehehe..ok la tu....ada niat yg baik.. :)

thnks tuk cmnt yg lepas...if free..singgh lg yupp..n komen lagi...cabaran dh masuk level 2.. :)

BuLaN iTu aKu said...

entah la.. membe aku dah banyak kali jadi macam ni... yang gugurkan pun ada.. minum air tebu yang asli atau air coke atau jamu yang bagi gugur... hurm.. kejam

siti murni said...

hehe...akak pun perasan cmtu la. yg illegal ni secara senang2 nye boleh beranak tak kira dlm hutan, toilet..tp yg halal ni punya lak besar sakit nak melahirkan tu..hurm..ada hikmah nye tu.

jejaka anggun said...

a ah. jom kite buat anak?

Jard The Great said...

betull... aku pon perasan camtuh... kawan ku da 6-7 tahun da kawen tp tak dpt2 lagi anak..

yg neh plak... anak luar nikah cam senang ja.. skali buat.. skali tulah dpt.. hohoho.. mak2 diorg sanggup buat ape saja utk elak diketahui oleh masyarakt.. diorg da tak takut sakit.. tu yg leh beranak merata ja..

faiq said...

dh2 kawen cpt

Just_najmiE said...

pergh, ayat hijau yg last bahaya siot.. hahaha..

pakcik kordi said...

sian kn..

pkcik bnci tgk laki pmpuan lbh2 tk tntu psl!

tkt jd bkn2!

Rowena Chasez said...

ishhh3...
trok...
cian bby2 2..

zamfadliez said...

haha..nak baby yg ciut x?jum kite nikah..aku hantar duit hntarn 20 ribu,ok ak??halal punyer,bukn luar nikah2 nie..hehheh...~!adiooss..~!

mukasurat17 said...

hahaha..aku xmo r anta anak aku kat nusery ko. bahaya2...

Framestone said...

he..23x susah2 je meh bro wat anak sorg untuk kamu....

nnt ade mase bro wat entry khas pasal anak luar nikah ini & knpe mereka terlalu mudah termengandung n mudah terbersalin

out of topic--> he..23x xperlu la jeles.. meh tgkap gambar degn bro je la...

www.broframestone.com

~AmyLiana8886~ said...

kesian anak2 lua nikah..bukan salah diorg tp parents diorgkan.

p.i.n.a.t. said...

serius..
ank luar nikah comel2..
aku prnh jmpe dua org baby..
dedua status cmtu.

aku pon terpikir gak gitu..
sng sgt nk branak kalo yg luar nikah neh.

Cik Cookie said...

Xnak komen apa.
Singgah lastik nuff
Sayang kamu kalau klik nuff CC balik

chokio_nia said...

aku pon ske gilalah same budak kecik..=)..

bab anak luar nikah ne, susah weh nak ckp..tiap2 ari ade je..haish

sharamli said...

anak sedara cek yg 2 ta0n dah pandai ckp..seket nak ngadu..rasa cam nak sekeh je..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku penah stori kat blog aku ttg isu anak luar nikah ni...semua kumen kata mereka2 ni tak da didikan agama yang baik...

Farihah Ahmad said...

memang. bakang umah aku ada cth tauladan daaa~

mazhad said...

1-2 thn mmg bez.bla da lbey.xkirala ank dlm nikah pun.sure rs nk isk...haha...

aNiSa hANg tUaH said...

tgok2
cikgu dah start bebel da~~
hehehe

blueCITY said...

salam

anak luar nikah tak bersalah
yg salah mak pak dia org
so, jgn menghukum anak2 tak berdosa itu
mereka2 juga seperti kita
hukum jerk mak pak itu
= suruh mereka taubat nasuha
itu yg terbaik

eyriqazz said...

kesian kat anak luar nikah..mak ayah yang bersalah..anak yg menjadi mangsanya...

CIKGU ZAM said...

salam,
bagus klu ade perasaan sayang pada anak-anak kecil ni, boleh jadi penyeri rumahtangga kelak, InsyaAllah

google said...

tu la pasalnye.... dugaan kita nih z sama.....

yg yg x berkawen... degaan dapat anak luar nikah... yg berkawen.. dugaanye usaha utk dapatkan anak.....

macam2...

Solehah said...

aku selalu jgk dengar isu mcm ni..selalu org bincang kenapa la mudah benar dorg nak mengandung n beranak sbln nikah..wallahhuaklam..ada rahsia yg tersimpan di sebalik kejadian.

Fahim 'n Alin said...

anak munyit xpe ag nk men buang2..huh

YobSumo said...

aku pun suka budak kecik. adakah kita berjodoh?