.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

kO naK merAsa keNa suLa x???siLa amiK inSuraN nyaWa cPt...!!!!!

Wednesday, December 16, 2009

::salam::

...maseh hengat entry ini??...
...dan feedback paling panas dimenangi oleh beliau ini!...
...tahniah!!...




...ko mmg x sayang nyawa eh...
...da amik insurans?...
...penah rasa kena sula x!!...

~mungkin aku x alim~
~tpi aku maseh ada pegangan agama okes!~


~blog bejalan maseh tergendala sori bebanyak~
~streamyx nye kabel kena curik lagik~
~brodben cam kura2 patah kaki~
~mmg CILAKAK!!!~

44 conTenG baLik!!:

imHepPie said...

1st lagi??ehhh

sI tEDI said...

aku 1st!!

ko nye blog ko x kira 1st!!

sape peneropong tu???

sharamli said...

pakai ter0p0ng yg berinsurans barangkali....

mamai said...

mau kena sula bijik mata dia tu

oranglidi said...

waduh. gawat2.

Boneka tak sakit said...

wahhh wahhhh wahhhh!! hahaha kurang ajar dah tu!! wahhh!! wahhhh!!!

ye ke aku tulis camnie aritu
wahhh wah h wahhh!!

aku gurau2 la adeshhh~~
=_=!!

ko tyak nak mask contest aku ke bdk hahaha :))

p.i.n.a.t. said...

mungkin die da amek insuran 80 taun..
tu yg menaip ikot ske ati.

Farhana said...

Tgh bayangkan mcm mane kura2 patah kaki.. Mst kesian kan.. Adesss..

~ ntah2 tu fahrin kot mimie.. jeng3x..

Amieynna Amin said...

kurang asam tol dak tu..
org bg entry untuk sedarkan org..die main tuduh2 lak..

harap bersabar yer..

zaradgreat said...

gila betul ..
mau pelempang free...

nursarah87 said...

haha, mungkin gurauan terlampau..sabo jelah

kawie2020 said...

ala kesian nyer kt mimie nih.. sabor2 ye lah...

kampung mimie byk pencurik kabel ek.. hehehehehe...

nadirah_nor said...

sapa uh
nk aku tlg sula???

maiyah said...

nk gurau pun takkan camtu plak :(

mier@merr said...

alolo.....kura2 aku pth kaki ke tak same jek... kaki simpan dalam gk..hahaha...

HEMY said...

mujur la aku nye wimax so far mantop

fiD said...

ganas betul gurau! aduyai! dah sue ea? heee

nobuta said...

adakah kita satu kg.
banyak tul pencuri kabel ni huhu

told la hejauw said...

tu nk kena kerat lidah hahhaha

mazhad said...

huhuhu...da la tulis dgn uruf besau...

relevan said...

Jangan tunggu lagi Mimie..kita pakat sula je..

i'msosupernotcool said...

erkk..
kejam betol..
dia men2 kot..

fikir positif..
ahaks..

Wanita Itu said...

nk ikut pi sula orang la leh hahaha..

nabilah_2908 said...

kurang ajar punye org...haih...

Fatt Chin Choy said...

kenapa lah korang selalu kena serang anon ni

aku aman jer

keke

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ces~
takde agama pyer itu org ckp camtu~
fitnah2~

en_me said...

kaaanns..

~AmyLiana8886~ said...

sape peneropong tu? suka2 hati jek..

aNiSa hANg tUaH said...

hehe
cobe kau tye balik kat depa

ehem2..kau kan yg anak luar nikah tu

hehehehe

Framestone said...

la.... ape kes pulak nie... anak mane nie...

awat xtnye balik... klu anak luar nikah knpe... ko nk bela ke...?? ke anak ko yang ko nk sibuk2kan

BroFramestone Blog

dmx said...

wah...
nie..dah,jadik isue paneh
heheheh....

blueCITY said...

salam,

mayb dia hanya gurau2 bertanya
kita dah brani keluar crita psal menda tuh, so kita mesti dapat agak2 macam2 respon akan kita terima. baik atau buruk,
so, hope u dpt jawab dan atasinya dgn baik2 sahaja
heeeeeee

tahniahm kerana kita masih antara sedar mana baik dan buruk

salam maal hijrah

Farihah Ahmad said...

Aiyoh! Sabar babe..

rizputra7 said...

hoh..bawa2 bersabar ok....kable kena curi gak ker...saya baru jer kena minggu lepas....seminggu baru ok..hahaha

chokio_nia said...

sabau ajelah nak..sepak aje buntut die..kan senang..

ezany said...

seker jer dia sampai koma..

misz benida said...

b4 ko papekan bdk tu,bia aku g jual insurans dlu kt die ek..hehe

Fahim 'n Alin said...

seb bek x siput patah kaki..eh siput de kaki ke?hak2

tahniah peneropong kerne mng 'contest' im hepi.. dpt adiah sule 2.. euww..

niesz said...

jahat tul sape yg ckp ni..nampak sgt pemikiran die ni cetek..da la wat fitnah lpas tu aibkan org..berganda2 dosa die dpt..xpe..doa bnyk2..doa org teraniaya ni di makbulkan..

rase mmg nk sula2 sape yg ckp nie..
x bertamadun tul..

hans said...

hahaha
macam2

siti murni said...

wah wah wah....suke suki je budak ni...dah le keje asik meneropong jer....dah teropong tggal la komen yg elok2 sikit...pitnah plak lagi...sula dia mimie....

-atiQah- said...

meh nak tlg sulakan boleh??

ekin said...

relax2 :)

dah byk blogger yg gaduh2..huhu

HonEyBuNNy said...

huhhhh...brane gilak ckp begitu...mmg tudhn melulu tue...huuhuhu