.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

KuLit baWanG atau RamBut beLah tuJuH...aKu???????

Wednesday, February 17, 2010

::salam::

...iman senipis kulit bawang...
...itu aku...
...atau mungkin lebih nipis...
...rambut dibelah tujuh barangkali...


...nafsu bershoping makin menjadi-jadi...
...bila elaun da masok lagi...
...mula la x sedar diri...
...isk ntah apa nak jadi...
...besok lusa kena makan megi...
...ntah sejak bila aku jdi mcm ni...
...mungkin da terikut dgn budak ni ...


...haha ni kes sirius...
...aku x penah segila nih dlm bershuping...
...aku antara manusia terkedekut...
...mungkin kalo ada kategori kudukut dlm Guinness Book of World Record...
...nama aku da sah2 dlm list!...

...aku da abiskan hampir rm300 dlm kurang 4 jam...
...semua nih gara2 Sogo sale + Lowyat haishoooo...
...mungkin ada org ckp sikit...
...tpi aku bukan org kaya utk berblanja cenggini...
...errrr skali skala xpe kan???lalalalala~...

43 conTenG baLik!!:

imHepPie said...

fes!! hoyeahhhh...~

Moon Death Spell said...

shopping tak hengat ye kamu..
ehehehhehe..

-li.zue- said...

wa pernah buat macam ni.
dan wa menyesal di kemudian hari.
HEHEHE

imHepPie said...

[moon death spell]
haha tau xpe matila ujung sem nih uhuks~

[li zue]
haisyooo tu la pasal pasni kompom nyesal punya adola

relevan said...

Uiyooo..soping yer..jangan lupa jimat belanja amalan mulia..

Frodo Baggins said...

apalah sangat ngan kulit bawang n rambut dibelah tujuh ...at least tangan lu leh raba2 lagik ...


tngok wa, iman senipis kulit hama ko! kahkahkahkah ... kene guna Microsoft word baru lu leh tgok ...


>>___<<


berbelanja amalan mulia, tolong peniaga ...

tp bila dah overdose ~ lu merasalah penyesalan terindah esoknya! kehkehkeh ...

Nine said...

wahaha..shopping sakan ..overspend ek ? kudukut ker baby ? rasanya tak kut hehe..

Uruchimaru @ kf said...

oh mak aii 3 rat dlm mase 4 jam mmg tak patut..

xperlah asl kamu hepi ok yer..!

aku dah 3 ari mkn meggi je..
hahaha now u turn plak..=)

yoro okino said...

aku baru pas balik bershopping gak
duk elauan udah abisss
mummyyy

Wanita Itu said...

wah banyak tuh dek..saper kata skit???!!! hee..

oranglidi said...

lu x belanja wa.... ngajuk a

lieya orange M.I. said...

...syokkkkkk nyer dapat habiskan duit tanpa segan silu...bila la dapat merasa lg..huhuuuu

Tfaaaaaa said...

belanje la aku jugak wehh..
shoppping sorg2 lepas tu xbelanja orang xcomplete tau.wakakaka

imHepPie said...

[relevan]
tu la pasal tyme shuping x hengat dunia dah adess abesla nnti..

[frodo]
uhuks kalo microsoft power point ke excel ke leh x??word aku x pandai huihss...

[nine]
haha x caya tgk la jumpa nnti kompom x dpt dinafikan lgi kekudukutan tuh ahaks~

[uruchimaru]
mkn megi secara berjemaah la besh jom2 bru afdal..

[yoro okino]
ahaks mummy dedi tulun la anakmu ini lalala~

[wanita itu]
ahaks tu la pasal byk gila ahh x cukup smpai bulan 7 nih kompom..

[oranglidi]
kan aku da ckp mehla baling aku blanja mkn air kosong kt umah..dialu2kan..

[lieya]
pasnih kena merayu mintak berutang tanpa segan silu lak ahaha

[tfaaaaaaaaa]
haha ko geng ngan oranglidi gak..aku belanja korang bayar eh

HEMY said...

ada lagi ke sale??aku nk mengaum gak ni shoppinggggg

hisham said...

salam...ko jhgn rambang mate...sime nk beli...beli yg penting jer...fhm!!!

aien_Raz said...

hahaha...
leh geng nih..
nti kita same2 mkn megi yer.. hak3

imHepPie said...

[hemy]
ehh ada lgi cepat ar nnti gi sana leh aku kirim lgi haha

[hisham]
aiyak big boss da marah okes2 baekkk....

[aien_Raz]
jom2 megi pon nk yg mhl2 je ruski ke ahaks~

fiD said...

aku penah abiskan rm1500 dalam mase 1 jam...

sem ni la,,,'

beli lptp n jam..

so skrg mmg jimat!

maiyah said...

best ni kalo wat rmbut blah 7, berliuk liuk le line kat pale ngeee

imHepPie said...

[fid]
ko mmg superb x terlawan aku huhu..

[sis maiyah]
ahaha nipis sgt nnti xley rebonding haha

sharamli said...

cis..patut la nak pinjam duit time sk0lah dulu taknak kasik...

laki cikgu kimia said...

cis. xkan banje sirap pon xleh?

Fyzal said...

ini betoi punye shopping ni .. hahahaha

-aTie- said...

ahakz...skali skala xpe la belanja sakn tuk diri sendri..nk blnja org len pun lhg mulia

-->>knpe x suka?....ehekx...mari belajar sains, chapter 1 tingkatan 3..hahaha

Khaizarien @ atie Blog

jijie said...

lama tak menyinggah..singgah2 nampak kulit bawang lak..adeh...

Nazatul shima said...

whoa!300 dalam mase 4jam??syioknye!!!:D

dmx said...

hai..
mimie...
sakan...brshoping ek

bawang kalo
digoreng....sedap lurr

wahaha....

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wah...hebatnya...teruskan...wakakakakaka...

Ah Fatt said...

suping tu terapi jiwa
tp kadang2 tambahkan tekanan jiwa gak

Afzainizam said...

Salam Dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

Walau kau di barat, aku di selatan jua,
Walau dimana jua berada,
Setiap pagi, bila kita bagun dari lena,
Tapi kita lihat langit yang sama,
Salam dari ku untuk kamu semua

Sorry pada kamu kerana baru kali ini kunjungan ziarah ku selepas naik cuti tahun baru…. Aku Kembali semula….

Kang kadang kalau lihat pompuan ni berbelanja mak oiiii menakutkan....

tapi kalau lelaki berbelanja tak nampak ape pun ... tak kisah lah makan magie janji hati senang... pastu hambik kau .... alahhhhh sesekali bulan depan buat lagi...

HonEyBuNNy said...

wahhh..best2,...da lama ila xshopping..uhuhu

Framestone said...

amik la bro jika suka sama suka he..23x

BroFramestone Blog

hans said...

den nak bershopping pun duit tak ada

maisyara Pot! Pot! said...

giler arrr.. jeles mai.. ngah tggu mak balik n shopping abis2an! hahaha

pudding pie said...

wahaaha, shopping sakan!

ko bli ape jek..banyak dwet
belanja aku lg baik
wakakaka

-aTie- said...

boleh2..tp ahakz... yg penting abg u mesti single n available ;)

Khaizarien @ atie Blog

dearist anys said...

i loike shoppin!
jom g shoppin same2.

AzuanBudakMemandai said...

sogo memang takkan abes sale nya hehe

Wanie-san said...

jom shopping!kamu belanje!hihi ak pon ari 2 shopping xsampai 3jam dah abis rm400...rase b'pinar mata tgk sale byk2!!

pauhputik said...

ye la orang ada elaun

sedap la lanjo2 boros2

kawe lowni x dop elaun doh baru reti nok cari pitih tu susoh

so jimat2 la demo

UXOP said...

sakannya sopping..sopping di pasaraya sakan ka?ahhaakss..

tapi mmg best kalu dpt shopping di sogo dan lowyatt..lowyatt peberet shaye sbb mmg banyak gadjet2 terkini yg canggih manggih..

flyguy said...

hahaha... soriiii im new here...
best la blog nie!!!
biasa la, orang yang macam mane sempurna kat dunia ni...
kite kate lady gaga best,,, ada kate lady gaga sucks...
shopping tu best kot,,, tapi windows je laaa,,, kalau poket kosong hampeh la saangaatt...