.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

saPe naK toLonG berSihkaN aku puNye...???

Tuesday, May 11, 2010

..salam..

aku nak bgi warning kalo sapa yg dpt asma or selsema pas masuk belog nih aku x bertanggungjawab..
da lama tinggal mmg ar bersawang berabuk segala...
tu la aku nak mintak tlg korang bersihkan sama belog ini...
haha ntah ade ke yg pikir mende len?? aiyOk!!!

lama da x tulis cnie..kaku seminit..
bleh ke nk kumpul smua story mory lama2 pastu wt rumusan je kt cnie??
kira halal la kan..

  • 28 MAC 2010 - beLiau sudah layak dipanggey CHEKGU....koNvo at hOteL niKko, KL..juGa arini umO aKu da betamBah setaun menjadikan aKu baru sweEt 17..owh sgt suka!!haha..buT paLing beSh maK n abaH ada skaLi sumpah heaVen ~ ~

  • 22 MAC 2010 - terjaDi cHekgu prAsekOlah seLama sebuLan plaK..aiSeh..budOk hiPer + cHekGu bLur = hanCusS!! adOyai...haRi LasT dpT manyaK aDiah...teRharu oOh ~~ T_T

  • 4 MEI 2010 - daPat beriTa keHiLanGan 1 of my feVreT bLogGer, allayarham bRo hiShaM...gOnna misH laWak2 arwah pLus naSihat2 arwah~~ seMoga arWah ditemPatkaN di kaLangan oranG2 yanG beRimaN...amiN..al-fatihah~

  •  7 MEI 2010 - joLi saKan abeSkan dWet..aDOyai smua gaRa2 x dpr baLek umaH wuu seDey...memuLa gi maKan sTimbOt..smua fes tyme makan..isK2 cam orG boDO je xTau nak waTpe haHa buT at Last jaDI gak wahaHa....kaMudian piGi meN itu iCe sKating dri kul 10.30 sampai 3.30..rasa mcm terer x????!


~~maCam ciLakak je jatOh, jaToh dan truS jatoH lagi samPai abeS main!!deMm maLu ahH~~

28 conTenG baLik!!:

Bro Framestone said...

nbk bersihkan ape nie ek

BroFramestone Blog

hans said...

hahahhaa
tingin nak main ice skating

imHepPie said...

bro :
bersihkan belog ahaha

hans :
jum2 ktorg dpt maen rm5 je

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

uhuk2..dh asma!!!dari takde asma terus dpt asma..uhuk3..hehehe..welcome back!!

messyremo said...

yeay!!

cikgu tadika aku sudah grad...

bile nk ajar saya cikgu?ekeke

FarhanaDr said...

Fuhhhhh.. Penat mngemas.. Huhu.. Update padat.. Heehee.. :)

imHepPie said...

[remaja komp}
haha ampon x brtanggungjawab eh wahaha...

[messy]
aiyak bukan aku la grad itu aku punya kakak aiyo..

[doc farhana]
huhu...ya padat dan ringkas haha..sonang kojo

aNiSa hANg tUaH said...

lame kau menghilang
:(

aien_Raz said...

uhuk3... ish.. berhabuk!! hahaha
lame menyepi cegu nie.. bz layan anak2 ker?? opss.. bz lyn ank murid ker?? ngeh3~

Farihah Ahmad said...

hadehhh. sesema suda dtg...

imHepPie said...

[anisa]
nih aku da dtg meh cni peluk aku ketatketat haha

[aien]
ahaks~chekgu la sangat..tpi mmg bz ngan prektikum

[farihah]
mcm yg tlah dikatakan tdi..x brtanggungjawab eh wahaha

SCHAKEYRA said...

jahat, tarikh mai sini tak mention lak~~ By the way, i was formally jadi ckgu at 4 january hokeyh???


semangat sket tengok blog ang da idop~

imHepPie said...

haha aiyak tlupa lak...adess malas da nk tuleh blog ni pon wat sbb kak ja

Razman said...

tak sangka kau masih pandai mengeja walaupun lama x updet.

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

xpernah men skating.. ajak saya len kali.. hehehehehehehehe

so dah abes belajar la nie..? tunggu posting?

smoga berjaya dear :D

SCHAKEYRA said...

malaih hupdet, tlg delete jer nlog hini okey

SCHAKEYRA said...

by he way, yg posting itu, aku, bkn dye

maiyah said...

dah tulumg bersihkan pun hehe
al fatihah buat arwah

Solehah said...

btl ..dah lama x update blog ni kan..

siti murni ishak said...

i alah ngan habuk but so far dtg sini tkde la lagi kena asma..hehe...okey je...chekgu kena rajin2 wat entry pasni okeh...

HonEyBuNNy said...

Lama ila xdatang sini...rindu2....lps ne cikgu hupdate tau...ngeh3

Lia3003 said...

hm, lama gak kamu x uodate blog, well congrate untuk konvo kamOo

Nine said...

hehe jatuh banyak kali ek ? ..hehe..

tahniah konvo cikgu tu..hoyeahh..

hmm al fatihah buat arwah..

relevan said...

Testing! 1 2 3 roger!

fndrocka said...

cobaan double meaning yang tak berkesan ...huuu

Latest Entri : Peristiwa Subuh

yoro okino said...

al fatihah tuk arwah

-aTie- said...

mau mengemas jugak. habuk2 dan sawang di blog ;D

-->>hehehe yerp bro sudh tua

Khaizarien @ atie Blog

Muhammad Azli Bin Mohamad said...

lama aku buka blog ni..pergh..rgk gmbr kak hg konvo best giler..tahniah aku ucapkan wlaupun dah terlewat sgt2..hehe..