.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

seRaBuT..!!

Thursday, June 18, 2009


dis saturday, im gonna back 2 my luvly (erkk..) maktab yg trsorok sket tuh ;P ..asal pikir nak balik maktab je mesti rasa serabut smacam je..nak packing barang cni lagik..blk maktab kang kena kemas bilik lak..warrgghh..but x sabar nak tunggu dis weekend coz my sis akan balik from australia..quite xcited 2 know wat kind of gift she'd bought 4 me there..harap2 bley la nak dpt koala sekor ke kanggaroo sekor je..wat bela as pet kt maktab..huhu..

halamak..maktab lgi..dis sem will be my 4th sem..musti lagi tough dia nye subjek..adehla..
tmbah2 lagik balik sana xtau ar bley dapat wireless ke x..kalo da siap alhamdulillah la...kalo x im gonna mish my blog..huhu..skang nih aku da addict ngan blogging..agak ketinggalan kan..lalala..rasa cam besh je tgk blog org len..so nak jugak..last2 dapat gakla tpi xde ar power cam owg len..

back 2 da serabut2 nih..kalo ada doremon leh gak aku mntak tolong kuarkan pintu suka ati..xdela aku kena dok dalam bas 2 sampai 8 jam..seksa wooo....huhu..lagipon bleh aku balik umah suka2 ati aku ja..lagik2 my mum lately nih slalu sakit kpala..huhu..gonna mish my mum, my dad, my wabbit yg kiut-miut n my blog cyg nih..wahaha

4 conTenG baLik!!:

GRuNGe said...

Selamat kembali. Kalau dah balik maktab, tak update blog dah ke??

imheppie said...

insyaallah still update lagik..2 pun kalo masalah wireless da settle..kalo x pun pakai broadbnd kot..huhu..

♥FaTinFazLan♥ said...

hik3..cekgu balik mktb ker???
ekekekeke...

1st time drop komen nieh~

imheppie said...

thanx fatin..bangga nih..kembang idung..hoho.

balik maktab jela nak masuk u xdpt ;p