.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

Da kaWeN pOn naK mEnGgataL LaGik keR!!!

Monday, August 3, 2009

::salam::

…Smalam aku dpt 1 call, nombor public…
…aku agkt cam bese je ar…
...erkk kene heart attack!!!...
...DIA!!!...

...adehla kan awak tuh da kawen...
...nape nak tepon2 lagik...
...bsok2 kalo bini awk serang saya cam dlu lagik cemana??...


Awak : “halo ley ckp ngan mimie?”

Aku : “mimie r nih..sape neh?”

Awak : “hamboi da lupa kita ka”


Aku : “erkk..oke2 da hengat (terer kan aku cam sore hik3). So cemana skang da kawen ka”

Awak : ”da..”


Aku : ”haha..ngan yg dulu tu ke?”

Awak : ”ha’ah..hehe”


Aku : ”huishh bahgia ar skang eh..anak da brape?”

Awak : ”erkk..mna ada gi.baru je”

Aku : ”hengatkan da lupa”

Awak : ”uiii mana de lupa. Hengat lagik. puas carik no awak tau.
Bila nak turun aloq staq?”

...erkkk..halo awk tuh kan laki org...
...ade ati nak ajak gi dating lagik...
...muahaha...

...ekceli dulu bini dia (tyme tuh kira AWEK dia ar ~amek ar ex aku ;p~) penah serang aku...
...siap maki hamun aku...
...erkk padahal kan laki dia yg kaco aku...
...chettt ape da...
...amek ar aku pon xmo kan aku yg mintak ptus...


Notacapkaki: dah la tuh..xde jodoh..awak tuh kan da jadik laki org..blah ar oke??babai..

35 conTenG baLik!!:

nabilah_2908 said...

hrumm...sy pun pernah alami situasi mcm ni...
lelaki mcm ni..tok sah dilayan..tak pasal2 free2 jer kene maki ngn bini die...huhu.. :)

imHepPie said...

[nabilah]
tuh la pasal..da stahun lebey dia senyap cmtuh je ttiba je call..cam pelik gak..wawawaa

miela77 said...

slm kenal...jom tukar2 link...ada giveaway kat blogku n nak minta tolong, plz vote baby qis g07 di http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mari-mengundi.html tq..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

** uish...lepas kawin depa lagi gatai no....haih.....aper la suami zaman skang nih...**

BUJANG SUSAH said...

Adat manusia yg x pernah rasa puas.. wallahualam

Sis-Lin said...

ishh hati2 ye mimie..jgn silap langkah,nnti kita menyakitkan ht kaum sejenis kita...huhuhuhu

org lelaki mmg,dh kawin selalu ngaku x kawin..eeeeee

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam mimie..hai..salam perkenalan..bgus mimie jgn kwn dgn org cm tu tau..

imHepPie said...

[yanie]
huiisshh taw xpa..seb bek la iman nih kuat lagik..xmau la menggatai ngan laki org..x pasai2 nnti kena pelangkung lak ngan bini dia..wahaha

[bujang]
ntahla..manusia nih kita xley nk agak..

[sis-lin]
insyaallah mimie pon bringat gak xmo la laki org..nauzubillah...

**mna sis taw laki da kawen xmo ngaku??hik3..

[raja norazah]
tuh la pasal kang kena fire cam aritu x pasal je..dahla dia maki hamun suma pekataan lucah kuar..xsangup dgr lagik dah hehe

Anonymous said...

70% YANG PERTAMA ADALAH TERBAIK. BUKAN NAK PUJI. 20% KEDUA, 15 PERATUS KE 3. 5 PERATUS KE 4. PUSING2 PUN TETAP INGAT YANG NO 1. LUMRAH KOT.

BUDAK KAMPUNG ONLINE

imHepPie said...

[budak kampung]
huuuu..ntahla..btol gak info tuh..hadoyai trok la cmnih wahaha..
xpe sabo2 iman kuat lgi nih..insyaallah

GRuNGe said...

Ishhh, lenkali kalau dah cam suara, letak jer phone tu. Tak yah la nak fikir2.

imHepPie said...

[grunge]
ok i will...huhu cuma smlam terkedu seketika..tkejut sket..hik3

Just_najmiE said...

the past is the past, kan?..
dia baru sedar dia wat kesilapan kot dulu.. huhuhu..

kalau bini dia serang, maki hamun ja balik, soh dia jga laki dia leklok.. nih tak.. kan3?

arnamee said...

sALAM..

anem pun pernah kena gak.
ades.. mereka ni nak semua- tamak ;p

tapi kekdg nk test market jerk.
adehla.. sabo ea yg ^^

cik nana~ said...

uishhhhh... bahayanye. tetapkan iman. jangan terpengaruh dengan janji manis dia ye. ;)

+akufobia+ said...

tak puas lagi kot.

imHepPie said...

[najmie]
huhh..kalo pas kawen baru nk sedar mmg bolayan ar..xkuasa den..hik3..
mmg ptut serang laki dia dlu..kan??kan??heeee

[anem]
btol tuh nak test market bajet encem abes la tu...maceh ekk sal entri aritu da jwb suma my persoalan neh...

[misz nana]
insyaallah da pcaya da kot..pnglman byk ngajo..bhgia hdup cenggini skang..hehe..

[+fobia+]
haha..da ade bini x rumah pe lagik yg dia nak crik..hik3..nak ckupkan kuota ke muahahaha

ezany said...

btul2.. tindakan yg bijak.. jgn la kaco laki org.. hehe..

imHepPie said...

[ezany]
haha..pe brg laki org..xmen la..sgt mnyampah huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

penah gk jd cm tu,

bezanya

dia yg rampas pak we aku

pastu diorg kawen

tapi laki dia simpan gambaq aku lg dlm wallet

si bini xsedar diri 2 nk maki2 aku lak ckp aku kaco rumah tangga dia..

tahun bila tah

helllooo...

xsedar diri kot..

tapi apa susah goes around comes around

imHepPie said...

[gadis kampung]
yeahh u roxx...
kita serupa....

haha amik la ex aku tuh..aku pon tamaw...huhhh..

Bro_mie said...

dah jangan dilayan mamat tu, yang bujang masih ramai....huhu

lumut said...

kenapa susah untuk lupekan yang pertama ek...rasa cm sux gle life skarang...huhuhu

imHepPie said...

[bro_mie]
huhu ada yg bujang pon kalo xmo kt kita cemana..wawawaaa sadis la plak

[lumut]
haha..wat a life kan..let gone be by gone..xyah nk rasa sux..lgik bek kte rox haha

Lollyp0p_c0keLat said...

jgn dilayan laki org...
sgt bahaye...
xpasal2 kene serang balik kang...
padahal laki die yang gatai dulu...
nie mesti die kurang dapat kaseh syg dr isteri die nie..
huhuhu....

imHepPie said...

[lollypop_cekelat]
hehe..
ye ar kot..
siap ckp nk jdikan no 2 lagik..
boley blah arr...
waaa xmo2..
mntak simpang...huhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yang tu xley panggil laki tp JANTAN..
huhuu~
susah nk caya org mcm tu skrg..

dah kawin still nk gatal2..

sowi kalo ayat kasar..

imHepPie said...

[aisumi]
xpe2 owg paham..hehe

mg tensen bila pikir cmtuh..

kalo kita scandal ngan laki org..
xmustahil nnti org len lak scankal ngn laki kita..
wahaha xmo2..nauzubillah...

Fadhlah said...

jantan mmg lagu tu...hahahaha
p/s:klu ble,buang la word varification tu...kecian kat peminta nak komen nie...kena yang pakai brodband lembab tu...adus..bikin nagis dong!..

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

eishh tak malu tol!!!!!
huhuhuhuhu

mimie jgn layan tau..
jgn memalukan nama mimie nie...

eekekekeekek

imHepPie said...

[fadhlah]
haha..ngaku nmpak..ade xperience ke bek ngacu cpt..wawawa..

**da buang word vrfction tuh..so komen manyak2 k..hik3

[sis mimie]
hehe...xlayan dah..jgn riso nama mimie akn trus trpelihara di mata dunia kan sis hehehe

sharamli said...

w0it..sp???????????????

imHepPie said...

[ina]
sapekah itu??waaahaha misteri kan..hg xknai kot..aku rsa yg knai syud ngan najla ja

SCHAKEYRA said...

wahahah dat guy was some kind of rubbish, ye noe dat aite?? so no reason to keep that memory...

imHepPie said...

[sis]
yola..tuh kan cita lama..da staun lebey pon..xmola laki owg huuuu