.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

~kOntRoVerSi MeLanDa diRi~

Tuesday, August 11, 2009

::salam::

…dia tepon lagik…
…aku men redah je angkat…
...mana aci men tpu kol gna public...
...kompem aku xle detect...




...kali nih da tahap meksimum...
...da pndai ajak aku jadik 2nd wife..
...dem!!bweekkkk!!...

...halemak nape ko x tuko je no ni??...
...no way!!sumpah nih no paling aku syg...
…aku nekad…
...smlm de no public call aku soh membe aku jwb...

”erkk...pasni jgn tepon mimie dah k.dia xmo org kaco dah!”

....klik! [ gagang trus diletakkn ] ...
...seb bek dia pon da xkol pastu...
...n seb bek gak mmg tol dia...
...kalo org len yg kol x ke malu aku wahaha...

...alhamdulillah setel 1 keje...
...mission complete!!...

Notacapkaki: korg jgn hengat aku nih gila laki org lak..sumpah aku xmo!!mintak djauhkan..nauzubillah...

13 conTenG baLik!!:

Just_najmiE said...

2nd wife?.. gilek ar.. hohoho.. toksah nk gatai2 noh, study leklok.. huhu.. (^^,)

Jard The Great said...

huhuhu.. wahai laki org.. apsal menggatal lagi??

BUJANG SUSAH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bro_mie said...

ekekeke.....huakakaka....hikhikhik....kihkihkih....kohkohkoh.....kongkongkong!!!! (ketawa sampai batuk2)

imHepPie said...

[najmie]
xdela..da setel pon ini kes huhu

[jard]
juz doakan dia bhgia pasni huhu

[bujang]
huu..xde ar dia ckp nk kwn je...siap nk introduce wife dia lagik...so igtkan dia da ok

[bro_mie]
adeii jgn ar gelak huuu

HEMY said...

kadang bahaya plak org yg camni takut diapa2kan plak awak. Langkah paling bijak ialah jawab call tu n terus bgtu awak tak minat n tknak diganggu dengan baik...=]

AwenD said...

adeyeyeyeyeyei...sunggoh blablabla itu asben org...huhuhuhu,,

imHepPie said...

[hemy]
tulah pasal...tkut x trcakap tuh yg suh kwn ckp huhu...tpi alhamdulillah da ok da kot..

[awend]
let by gone be by gone rite??huuu

SCHAKEYRA said...

CILAKOK betoi mamat tu.. nak kena maki ngan aku seround dulu ker... Lum jumpa aku, ley r wat brani, kena ngan aku, maampos lu!!

ek eleh, that was my number... cun bangat kan... lalalaala~~ see the ownerla~~

sHaH said...

jom la kite pedajal no hp dia plak..
nak?

ezany said...

bagus2.. tindakan yg bijak lg berkesan.. hehe..

imHepPie said...

[sis]
haha men point nk inteprem no dia cun je kan wahaha...

[shah]
erkk da prob is me xda no dia huk3..dia tpon public je..jom pedajal no public dia nak haha...

[ezany]
huhu da lega sket ar camnih hik3...

imHepPie said...

[sis]
haha men point nk inteprem no dia cun je kan wahaha...

[shah]
erkk da prob is me xda no dia huk3..dia tpon public je..jom pedajal no public dia nak haha...

[ezany]
huhu da lega sket ar camnih hik3...