.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

Wat eSemeN saMpai peNgSan

Saturday, September 12, 2009

::salam::


...yes da siap esemen..cayalah!!!

..dah2 mimie x bek mnipu bulan posa neh...

...dlm tgh sebok ngan esemen yg mlambak neh...

...maseh smpat membuat esemen baru *ekceli da lama simpan sowi*...


esemen dri cik green...



1. kereta idaman anda?



hohh..audi 8...
...sapa mau sponsor???...
...alaa pe salahnya beramal jariah di bulan mulia ni kan...


2.handphone idaman anda??




...owwhh aku sgt suka sama ini enpon...
...sgt besh plus sempoi ahaks!...


3.rumah idaman??


...nahh kalo sapa2 bgi aku umah ala tum cruise neh...
...aku belanja kamoo eskem mau??...


4.bf idaman korang??


...isk mana 1 mau pilih neh...
...makk!!tulun pilihkan boley??...


5.tempat yang ingin anda kunjungi?


...sama cam misz green...
...owh terlalu rindukan saat berada di sini...
...smoga dpt pegi lagi insyaallah...



6.anda yang di tag:

~yaya~
~oranglidi~

~inchek shafie~

dah maleh nak byk2..sapa nak wat diperrrrrsilakan!!..

notapakaki : sowie maseh manyak tag esemen yg blom dbuat..tunggu eh!!

27 conTenG baLik!!:

syah shah said...

err... kenal cuma tiga jaa bf idaman tu... sorang lagi yang bawah kanan tuh sapa??

♥ Cik NaD ♥ said...

cyunk.. hee.. aje tak ciap agi esemen nih..tensen2.. :(

TerubukMasin said...

bila la gknye nk pki kete tu ekkk...

*gua sket rsa terkilan..
lelaki idaman tanpa gua..
tkpe..
gua redha..
kahkahkah..

sI tEDI said...

esemen oOOo esemen.. esemen yg ini rajin buat ek??
dush! dush!!

Wanita Itu said...

uish nak kereta tu gak heee...

oranglidi said...

ahahhahaa.. adeh.. maap le... banyak btul tag yg lu bagi wa xjwb..

maapp byk2.

ezany said...

aik.. cam tak caye jer henpon minat yg tu.. boyfren tu pilih jer sume2.. tp nak kawen nnt pilih satu jer ek.. hehe..

Fadhlah said...

ingat ker asigment apa la tadik...huhuhu

[z@ck] said...

fahrin tu bekas I..
hoh..tba2..hahahaha..

cookie devine said...

bdk nih sudah berangan lebeyyy

mazhad said...

hp i2,,,hp kegenaran sy juga....

sharamli said...

fahrin tu i pny..u jgn mcm2...

chipsmore said...

3310 je nk pkai?? heee ;)

SwEeTFoResT said...

hehehe..sian nye..xpe2..wat slow2 keyh..

imHepPie said...

[syah]
adehh..itu kan bront paralea yg kacak lagi menawan sehingga ke dasar ati ini huhu...

[cik nad]
chaiyuk2..ala sket je kan..

[TM]
aku mmg nak ltk ko sbg laki idaman aku tpi xde gambo lak..kan ke fahrin tu muka cam ko..anggap la itu adela ko..

[tedi]
aiyak..seb bek sempat mengelak haha xkena..xkena..

[sis wanita]
nak gak eh..nnti kita share beli sesama eh..

[oranglidi]
alaa x kesah pun..kalo aku kecik ati ko blanja mkn jela kan senang je tuh...

[ezany]
hohh..enpon tu la yg paling masyuk skali di alam fana nih...erkk kalo kawen 4 jgk xley ke..syg la nak lepaskan huhu..

[fadhlah]
erkk..kira esemen la neh kan??kan??

[zack]
bekas u??owhhh xde bukti kan??maknanya still teruna lgik la ahaks!!..

[cik cookie]
mana de brangan..nnti suma tuh jdik kenyataan la haha..

[mazhad]
bagos2 ktia berkongsi ctarasa yg sama..bila kamoo mau belikan aku enpon itu ngeh3..

[sharamli]
owhh pe bukti u??mana surat nikah??xde kan..so ..sila pilih org len oke wahaha...

[cik epal]
3310 la beshh...jelez eh??haha...

HEMY said...

sume gay...ahahahahaa

.gaDis. said...

out of topic------------->
hikhikhikhik....
yer ler tue...
i mmg wisao kn u pown...
so tlong jge dr n kechatan u erk...
hikhikhikhik... :D

azzaliena suziantie said...

weh buykan ak kete tuh kan?
hehehe

Pais Chaos said...

sila ambik kereta anda di belakang rumah anda skarang juga!! kereta anda baru trun dari langit!!

Fyzal said...

audi.. taknak kalah.. heheheh

baru sahaja follow blog saudari.. terimakasih kerana singgah di Fyzal's Territory

Fyzal's Territory

Mind Heart Lines

arnamee said...

salam dik syg..thnks 4 everything ea..
(eceh), ni,akak ade link kan txt code tak silap akak, skrol kat shoutbox kamu, dpt tak?

erm, jaga dri ea:)

DaliaLiyana said...

mimie..tipun tu kalau baling anjing pun anjing leh cedera parah tau...
akak pilih fahrin....kite kan org melayu...hehhehe....

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

untuk lu,gua translate..ingat gua budak kelantan xpandai ckp utara ka??haha..

hang phm x apa yg berlaku dlm cite blog aku tu?
mmber aku ni,nama dia baqi.si robe tu plak mmber aku gak.
dorg tido 1 bilik...hang paham stakat ni?hehe
ngah chating2 tu,baqi tu cite psl mende berlaku kat robe mase tu...
baqi kate,robe ngah tido..(robe ni gomok)die pon guling2...badan die hempap laptop die...ade tertekan pape kot...bunyi la...tit..tit..tit...die mayb terkejut...dlm dia terkejut tu,die ngigau...die mintak air kat baqi tu.."qi...mintak air qi..."die ulang bnyak kali..(ngigau)ngah pose ni..tghari..haha..pastu die pon mnum air tu...ngah aku chating ngn baqi tu,tibe2 si robe tu online n msj aku.."fuck.."
sbb kami dok kutuk die kan..haha..

hang paham x?jgn malu2 join blog aku...=)

firdausMohamad said...

pelik pelik sungguh idaman kamu ya?

azaliahjsalleh said...

moge tercapailah impian itu :)

chipsmore said...

x jeles pon...cuma pelik..de lg yg minat fon 2...hehe...
tp fon tu de kelebihan gak...baling hanjeng pon still leyh pkai g..sgt tahn lasak..hakk ;)

p.i.n.a.t. said...

wuu..nk audi 8 jugakk.~