.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

~aKu, seToKiN daN taEkWaNdo~

Tuesday, July 28, 2009

"aiyak..setokin aku da koyak"
...tu la nasib yg menimpa diri setokin aku yg mengalami kekoyakan kritikal...
...beliau kini sudah slamat disemadikan dlm tong sampah...
...kjadian nih berlaku lepas slesai latihan taekwando slama 2 jam smalam...
...huk3...
...kalo tiap minggu cenggini truk ar aku nak kena beli bundle stok setokin sampai 2 taon lgik...
...mmg da wat aksi kicking x hengat dunia sampai bogel itu setokin ksyangan aku...
...hwaaaa...


...ntahla rasa cam nak stop join taekwando...

...nak gi latihan pon malas...

...janji ada basic dah la...

...len la kalo nnti dpt hubby black belt...

...selamat nya rasa idop...

...wink wink ala2 menggatal sket....


...camna eh nak stay ke blah je dri tkwando tuh???...

...aku dlm kedilemaan wuuuuuuuuu...

8 conTenG baLik!!:

Anonymous said...

oit!! lek arr.. jgn ar stop lu.. dont give up

Bro_mie said...

kalo bro terus jer~~~dapat pakwe black belt, ok, dapat pakwe black money? ha...nak kene ada takewando!peace:)

imheppie said...

~anonymous~
adeh..letih dowh 2 jam non-stop. nak kick pun x begaye langsung..cam hampeh je xde style wahaha...

~bro_mie~
hadoyai..btol gak kan..hoho doakan xdpt pakwe cenggitu huhu..tpi nak tulun sponsor x stok setokin utk minggu2 lps nih hik3..kena beli setokin giant yg 99sen tu jela haha

ezany said...

teruskan jer.. penting tu utk keselamatan diri pompuan..

ChekguSekolah said...

pink belt tak mau ka?

SCHAKEYRA said...

layan je la...ley buang lemak tepu yg terkumpul~~

sharamli said...

caiy0k2..
cekgu mimie...truskan la...hik3

imheppie said...

[ezany]
mmg penting tpi x larat ar tiap mnggu nak kena beli stokin baru.sponsor ar hik3

[chekguskolah]
kalo ada bagos gak baru cantek kan hehe..chumel jerk...

[sis]
chess...penat2 kumpul lemak nih xkan nk buang cmtu je syg ar haha

[cik ina]
haha malu gila movement xde style lgsung..wat org gelak je ley ar haha