.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

Ni seMuA sEbaB awAk!!

Thursday, July 2, 2009

AWAK…

...dulu awak x comel...
…saya tetap sukakan awak…
…skang awak da makin ensem…
…lagi la bertambah syg saya pda awak…

…awak selalu nak main talipon…
…ntah sape awak nak call…
…awak suka wat saya cemburu tau…

…awak slalu speaking ngan bahasa perancis awak…
…walaupon x paham…
…saya tetap jadik pendengar setia awak…
...tapi skang awak da pandai cakap melayu…
...saya akan terus jadi pendengar setia awak...

...awak suka wat saya ketawa...
…xpenah sekalipun saya rasa nak marah awak...
…even awak jatuh pun saya ketawa…
…sori ek awak…

…saya sorg yg susah sgt nak bangun tdo pagi2…
…tapi bila awak datang anytime saya bleh bangun…
…dengan mata yg segar-bugar…
...layan je apa yg awak nak...
...ni semua sebab awak...

...saya sorg yg sgt malas...
...tpi bila awak ada...
...anytime saya bleh pusing 1 umah layan perangai awak...
...ni semua sebab awak...

...saya sorg yg kedekut...
...tapi bila ngan awak...
...saya tak kisah nak membazir...
...semua ni sebab awak...

SAYA SAYANNGGG AWAK!!
**nak tau sape awak??coming soon...!!!hihi

8 conTenG baLik!!:

sarah al -idrus said...

hhihi :)

GRuNGe said...

Rasa macam akan terkena je ni. Tak pe, akan ku tunggu dan lihat sama ada aku terkena ke tidak.

arby89 said...
This comment has been removed by the author.
arby89 said...

huhuhu... apa ini? adakah ia satu teka teki?? hahaha

Anonymous said...

hihihi :=) sape la tue ye.....

SCHAKEYRA said...

HAhaHa.. I knoW HiM sOoooO MucH!! No WonDer!!

imheppie said...

sarah : hehehe ;p

grunge : terkena ke??wink wink..wait n c

arby : teka teki teka tekuk, ular mati atas pokok..lalala

anynomous : hurmm..konpius ke

schakera : tau xpe kan??kan??

AiMaN said...

Wuu~..p0wer ayat 2...
Hikhik~..
spe lah jejaka bertuah tu...
atau ini hanya gurauan semata...
xpe,akan ku tunggu... :D