.::jGn naK seGaN2 kLik eh::.

BraNd apeR tuHh??????

Saturday, July 11, 2009

...salam...
...fuhh lega sgt tdi gi KL central da settle satu koje...
...gi beli tiket nex week nak gi genting, wahaha...
...besh2 x sabo rase...
...tpi yg paling besh skali ada ke akak kaunter tu gi bgi 2 tiket bas lebey...
...konpius aku bila tnya dia ckp xpe...

...kalo laki aku consider gak kot nak ngorat kan*wink wink*...
...tpi pompuan lak huk3...
...lantak ar, rezeki xley tolak kan...
...so sesape nak tiket free 2 meh ar amek kat aku...
...hik3...



~tiket bas lipis-KL-lipis~ RM14.60 X 24 = RM350.40
~tiket KL Central-Genting-KL central + all park~ RM42 X 16 = RM672


...pas settle bab tiket...
...layan SOGO lak...
...sale beb, mana ley lepas...
...nak shuping tok gi genting nex week lgik...
...wahaha...

~jeans VOIR RM99.90 = RM 29.98 pas sale 70%~


~sweater Chargers Outfitters = RM 49.90~


...opss!!bukan aku sorg yg gila shuping oke...
...nih ada gi sorg yg pantang jumpa pekataan "SALE"...
...my sis!!!!...


~jeans VOIR (tiru aku..haha) RM99.90 = RM 29.98~
~tshirt ANTIONI RM43.90 = RM13.17~
~tshirt Chargers Outfitters = RM25.90~

hadoyaiii...ade ke masa ktorg carik mende2 nak shuping nih, my sis tnya ar kt promoter tuh..

"sekiyus me, ktne brand CHARGERS OUTFITTERS??"

kendian promoter tuh dgn muka berkerutnya pon slamba mnjawab

"erkk,,BRAND APE TUH?"

wawawa...toing toing rsa musti dia hengat ktorg tnya tuh brand cap ayam..kunun2 ktorg nih ala2 dak kampong baru msok bndar ar..cettt...xkanla awk tuh kije ctu talak tau ini brand woo..femes seyhh..last2 ktorg crik sndiri..ade je..huk3..BRAND APE TUH???


ucapan khas utk mama tsayang...
**ampun mak!!!kali ni je ktorg shuping..len kali x wat dah..hik3**

4 conTenG baLik!!:

♥FaTinFazLan♥ said...

amboi~~,xlanje pown..ne yg xbesh nieh!!uwaaaaaaaa..

MISZ NaNa said...

wah bestnye!! XD

SCHAKEYRA said...

saya cukup bengang.. ade ker tanya balik i chargers tu brand ker dengan muke yg takleh blah tu... adeyai, aku ni dak kampong jer... gi sogo pon, skali skala jer, tp takder la ngok sgt.. ngok tu aku tak ksah, muka dye tu...takley blah btoi!!

imheppie said...

ahaks!!
sabo jela..
nak cmna kan tpi bengang toi tgk muka dya tyme tuh..ntah pape je..